Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akit megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akit megcsalt a párja és lebukott, és hogyan?

Figyelt kérdés

Elmeséled hogyan jöttél rá? Vagy elmondta magától?

A lényeg hogy hogyan szereztél róla tudomást.

2011. jún. 18. 01:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
nincs párom,de a kommentekre kíváncsi leszek xD
2011. jún. 18. 01:26
 2/17 A kérdező kommentje:

Én is de úgy látszik itt most csak hűségesek vannak :)

Ami nem baj de azért kíváncsi lettem volna én is 1-2 storyra mert biztos akad... :)

2011. jún. 18. 01:31
 3/17 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Femme Fatales nevű sorozatot lesd meg. Abban van bőven mindenből.
2011. jún. 18. 01:39
 4/17 A kérdező kommentje:
De az úgy más, én eredeti történetekre lettem volna kíváncsi...
2011. jún. 18. 02:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy jöttem rá, hogy amikor hazajött, elment fürödni. Ez nem lett volna gyanús, de furcsa volt, miért is szalad egyből a fürdőbe. Az is gyanús, hogy bizonyos esetekben puszit sem adott, vagy max az arcomra. Valahogy a női megérzés azt súgta, hogy titkol valamit. Alapvetően féltékeny vagyok, így meg pláne. Nyomoztam utána (telefonja híváslistája, iwiwes, myvipes, facebookos ismerősök), de nem volt gyanús nő. Munkatársait is faggattam, de semmi. Az egyik nap arra panaszkodott (miután 25 percet ült a fürdőkádban), hogy szerinte aranyeres. Az egyik filmben láttam egy trükköt, gondoltam megcsinálom. Azt mondtam neki egyik hónap elsején, hogy leutazom Debrecenbe meg vissza huszonakárhanyadikán egy rokonomhoz. Reggel megyek, este jövök. Ezt folyamatosan mondtam. Aznap reggel elmentem egy barátnőmhöz. Délután 13 óra körül elmentem a lakásunkhoz. Nagyon óvatosan, halkan bementem a lakásba. Nincs olyan írói képességem, hogy a drámai hatást érzékeltetni tudjam. Hallottam a zajokat, tudtam, hogy igazi tettenérésben vagyok. Remegett a gyomrom. Amikor beléptem a szobába készülve voltam valami kiadós csajos veszekedésre azzal a másik nővel - titokban remélve, hogy nem valamelyik barátnőm lesz az. Egy másik férfi éppen análisan boldogította őt. Így bukott le. Amúgy hisztérikus sírásban törtem ki, ők pár másodpercig nem bírtak megmozdulni. Pár hétig agyaltam mi legyen. Próbáltam megérteni, elmondattam vele mindent, hogy milyen módon van együtt a barátjával, miket, hogyan csinálnak. Egyre rosszabb lett, elköltöztem tőle. Amúgy egy rendes, jószívű, udvarias és nagyon sportos fiú volt. A tipikus álomférfi. Azóta minden sportos férfitól undorodom, mindenkiben a meleget vélem felfedezni, pedig 4 éve volt.

Összefoglalva: azon bukott le, hogy egyből a fürdőbe szaladt. Ez ébresztett gyanút bennem. Az is furcsa volt, hogy nagyon nem nézi meg a nőket az utcán. Azt hittem ezzel akarja bizonyítani mennyire szeret. Ja, meg az is ébresztette a gyanakvásom, hogy alig ért hozzám. Egyre kevesebb szex volt köztünk és egyre több ajándékkal halmozott el. Gondolom a bűntudat.

2011. jún. 18. 02:10
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Ha ez a történet nem kamu... akkor ez iszonyat durva!
2011. jún. 18. 08:02
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

1 honapos szabit kapott és hazament Pestre,mondta h írjah ám neki mert annyira jó érzés ha olvasgathatja amít írok.miután elment másnap még felhívott és minden rendben volt..majd 2nap mulva felhívtam és nem vette fel nem is reagált semmit..hát éreztem h itt vmi gubanc van..majd december közepén írt 1 smst h Szeretlek,meg ha lát,érez,csokol akk szerelmses lesz belém és fél ettől..ilyet még sosem írt szal felkaptam a fejemet..aztán január elején "visszatért" vagyis elmondta h ő már nem akarta folytatni a kapcsolatot mert hazament és gondolkodott de megint arra jutott h nincs jövöje..de vhogy mégis együtt maradtunk csak az volt a szerencséje h pont vizsgaidőszakomba állított be amikor azért jol esik a törödés..

Úgy telt a januárunk h kb 7ből 3-4napot nálam aludt(nem szex csak átjött aludni,beszélgetni)..v h csak azért jött át h miközbe én tanulok ő hoz kaját és mellettem olvasgat..gyanus is lett h tulképpen több időt tölt velem mint amennyit az elmult 5honapba..és jött a szex!!!!na ott vált nekem 98százalékra biztosra..ha 1 férfi nincs 1 honapig nővel akk az nem élvez el annyira későn mint Ő..szal baromi jol és hosszasan bírta..(az elsőt 2 honap elteltével csináltuk és 5perc v az egész)..aztán letellett a vizsgaidőszak és nyiltan rákérdeztem h volt e vkivel az elmult 1 honapban??erre azt válaszolta h nem fog nekem hazudni de igen volt a volt nőjével..(ő lezárta a kapcsolatunkat és felejteni akart és ő így tud de nekem elfeljtett szolni!!!)

2011. jún. 18. 09:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Én mondtam neki, hogy ki kellene próbálnia mással is, így annyira nem volt nehéz kitalálni... :D
2011. jún. 18. 12:46
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát vannak itt érdekes helyzetek az biztos. Köszönöm a válaszotokat, kíváncsi voltam más hogyan éli meg a legnagyobb csalódást amit a szerelme nyújthat neki.
2011. jún. 19. 19:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, veled mi történt?
2011. jún. 21. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!