Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akit megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akit megcsalt a párja és lebukott, és hogyan?

Figyelt kérdés

Elmeséled hogyan jöttél rá? Vagy elmondta magától?

A lényeg hogy hogyan szereztél róla tudomást.

2011. jún. 18. 01:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Engem nem csaltak meg de azt hiszem csak egy piciny hajszálon múlt...

A pasim mászott egy csajra és még a csaj szólt rá hogy hagyják mert hogy a pasimnak vagyok én... Elég nagy szégyen de egyenlőre megbocsájtottam neki csak a bizalom elszállt szóval nagyon gondolkozok a szakításon...

Nem tudok túllépni azon hogy így megalázott egy másik lány elött hogy ennyire semmibe vesz :s

Ha még ő kapott volna észbe hogy eszébe jutok hogy otthon várom ... de nem :'( 1 hónapja már mindennek és egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni :(

2011. jún. 21. 20:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Jah és a pasim mondott el mindent magától...
2011. jún. 21. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Fura hogy a nők mindig s*ggfejekkel jönnek össze.
2011. jún. 21. 21:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Hát van benne valami :D

De azért nem védem annyira a női nemet sem mert mi sem vagyunk egyszerűek sajnos... :(

2011. jún. 21. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:

lehet de első látásra nem tudod megítélni,h ki s*ggfej és ki nem...sajnos a legtöbb esetben csak idővel derül ki,mert sok ember az elején csak a "jó" oldalát probálja mutatni azaz probálja magát megjátszani..

21/L

2011. jún. 21. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Sátorozni voltunk.Egy éve voltunk akkor együtt, én voltam az első neki mindenben, nekem is ő. Nagyon hűségesek voltunk, tényleg nagyon szerettük egymást...

Utolsó éjszaka, már sokan lefeküdtek korán(ugye hát a gyerekkori huncutságok, várjuk meg míg a tanár lefekszik, majd jöhetnek a csínytevések) és miután a tanárok elmentek aludni, mindenki ki jött, beszélgettünk,stb. kivéve Ő hiányzott meg az egyik nagyon jó barátnőm... Gondoltam, elindulok az Ő sátora felé, hátha tényleg elaludt vagy valami... Ahogy közeledtem, egyre gyanúsabb lett a dolog, mert mocorgást, és kisebb nyögéseket hallottam... Hát igen.. Ma már visszagondolva, rosszul tettem, hogy felhúztam a sátor cipzárát, mert amit akkor láttam, egy életre nem felejtem el... Kedves barátnőm éppen felém fordulva ült a szeretett barátomon, és nagyon édes kis pofival néztünk farkasszemet, majd kirángattam a csávót és nagyon kedvesen elbeszélgettem vele...:/

2011. jún. 21. 22:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Sztem nincs is ennél rosszabb, ennél nagyobb fájdalom egy kapcsolatban főleg hogyha te magad szembesülsz vele úgy hogy meglátod. Ha még elmondja magától megbánóan stb az úgy még hagyján.

Nekem az egészben nem is az fáj a legjobban hogy megcsalnak testi kapcsolattal hanem az ahogyan átvagyok verve és kinevetve hogy megbeszélik hogy most ne hívj mert megyek át a csajomhoz meg ilyesmi. Én ezért nem tudok túllenni rajta pedig megse csalt.

2011. jún. 22. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!