A párom megcsalt és lebukott! 4hét mulva megszülöm közös gyerekünket! Hogyan vészeljem át ezt a csalódást? Szerelmes vagyok belé!
Gondolj a picire hogy hamarosan megérkezik,és hogy utána minden más lesz.Ne gondolj arra hogy megcsalt a párod.Ha szereted akkor majd átvészeled valahogy, biztos nem arra fogsz majd gondolni,hogy mi volt.
A picihez meg Gratulálok!:)
Én személy szerint felhívnék valami férfi ismerőst és kidobatnám a házból.
Ha te képes vagy megbocsátani (függetlenül attól, hogy szereted-e), és úgy érzed a bizalmat vissza lehet állítani, ugyanúgy, hogy a tiszteletet is, akkor a kicsire gondolva próbálkozhattok.
Nem tisztel téged, hisz megcsalt. Érdemes elgondolkodni azon, hogy talán csak te vagy már szerelmes belé.
A www.babanet.hu oldalon van olyan topic ami a megcsalásról szól. Sok olyan nő írt oda akikkel pontosan az történt ami veled, néhányuknak sikerült megmenteni a házasságukat, mert még szerették egymást. Tudom, hogy nagyon nehéz most neked, de most a pici a legfontosabb. Az tanácsolom, hogy üljetek le megbeszélni a dolgot, nyugodtan.
Erőt, egészséget, és szép szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!