A párom megcsalt és lebukott! 4hét mulva megszülöm közös gyerekünket! Hogyan vészeljem át ezt a csalódást? Szerelmes vagyok belé!
25/N diplomás gyermekes anyuka,!
én aztmondom te csak ne következtess!na az ilyan nők elvannak repülve hogy diplomájukvan!:)Én meg orvos vagyok !De a kutya nemkérdezte hogy neked milyen diplomád van!!!!!!!!!!!!!!!!!Amugy látod mégis lepontoztak hiába van diplomád a gondolkodásod egy nagy nulla!Igenis a gyerek a legfontosabb!és nem a feleség a hibás ha megcsalja a nőt a férj!!!!Mekkora egy taho vagy te!
Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, több félrelépő férfival volt már az elmúlt évek során őszinte, sörözős, haveri beszélgetésem és egy esetben sem azt nevezték meg indoknak, hogy "nem kaptak meg mindent otthon"...
Igazából értelmesen megmondani nem tudták, miért lépnek félre!!!!!!!!!!!!
"kell a változatosság, nem?"
"vadászösztön, tudod..."
"az ember nem szerethet csak egy zenekart sem..." (néz rám megerősítést várva)
"nem is tudom, miért" (vállat von)
stb.
Mindeközben azt mondták, a feleséget/barátnőt szeretik, szépnek tartják, és jónak az ágyban.
Egy ilyen krónikus félrelépőnek végül terhes lett a felesége, és nagyon le kellett, hogy baxszam, hogy ne lépjen már megint félre. Azzal érveltem neki, hogy a nő mennyi áldozatot hoz a KÖZÖS gyerekért már csak testi értelemben is (terhesség, fájdalom, vajúdás, stb.) - nem szégyelli magát, hogy ő nem bírja ki azt a pár hetet?! Ha másképp nem megy, ott a jobb keze, meg a bal!
Büszkén hozta a fiát kérdeztem, mi a helyzet a szexszel. azt mondta, még nem lehet, de nem zavarja, örülek mindketten a gyereknek. (Hangsúlyozom, ez egy kefélőgép volt.)
Úgyhogy nem kell mentegetni a félrelépőket, hogy a férfiak ilyenek, stb. Nem ilyenek, csak 1-2 selejtes példány!
Na végre már valaki megmondta a frankót, és ez a valaki feltehetőleg férfi.Tetőtől talpig FÉRFI!!!
Ez egy 31 éves nő véleménye volt.
Szerintem:
Ha szereted, akkor meg kell, hogy bocsáss neki és meg is fogsz tudni bocsájtani. A szerelemben nincsen logika, éppen ezért nagyon nehéz az ilyen helyzetben, amiben vagy. Azért fáj, mert szereted. Ha nem szeretnéd, nem fájna, nem érdekelne, túllépnél rajta. Nekem az a véleményem, hogy beszéljétek meg őszintén, ne csinálj cirkuszt. Az a férfiakat elűzi a nő mellől. Ha értelmes a férjed, rájön, hogy milyen tündéri nő vagy és más meg sem közelít téged. Félteni fog, mert más férfiak örülnének egy nem veszekedős, aranyos csajnak. A vita, cirkusz csak negatív irányba tereli a kapcsolatot. Viszont tudasd vele, hogy ez volt az utolsó dobása. Képzeld el, ha minden félrelépés válással végződne, mi lenne? Még több elvált lenne az országban. Nem lehet rögtön kidobni egy embert, akit szeretünk. Szenvednél nélküle, a baba miatt pedig még rendszeresen látnád is. Nem tudhatod, mit hoz az élet, lehet, hogy egyszer még te is leszel ilyen cipőben.Ja, és az nem lehet, hogy csak elgyengült és nagyon meg is bánta már? Nem szabad hamar ítélkezni, túl bonyolult az élet ahhoz, hogy másokat megszóljunk. Gondolj a babára, beszélgessetek sokat, légy vele nagyon kedves és türelmes. Sok olyan tanácsot kaptál, hogy dobd ki. Aki tanácsolta valószínűleg nem volt még ilyen helyzetben, vagy lehet, hogy csak nem tud róla. Én is mindig azt mondtam, ha megcsalna a férjem, kidobnám. Évekkel ezelőtt megtörtént nálunk is és megbocsájtottam. Attól kezdve jobban adtam magamra, csinosan öltözöm és most megfordult a kocka. 43 évesen virulok, megfordulnak utánam az utcán és a lassan öregedő férjem féltékeny. Rájött, hogy egy csinos, kedves nő, aki nem házsártoskodik, másnak is bejönne. Hogy azóta megcsalt-e? Ki tudja? Nem is érdekel, engem szeret és ez a lényeg. Úgy nem lehet élni, hogy folyamatosan ellenőrzöd, és azon agyalsz éppen mit csinál. Vond be a babázásba, ne legyen ideje sokat egyedül mászkálni. Szeresd és mindne visszaáll a régi kerékvágásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!