Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, lebukott. Mit tegyek?
Tegnapelőtt láttam meg az élettársam telójában a sokkoló fotósorozatokat. Telibe, agyan a csajjal csinálják azt...
Ez kb annyit jelent mintha rajtakaptam volna őket élőben. Szóval. Én 26 vagyok ő meg 24. 3 éve vagyunk együtt. Egyszer szakitottunk mert megcsalt és el is laposodott a kapcsolat de pár hónap mulva kibékültünk, terhes lettem, most másfél éves a kicsi és ismét megcsalt. Azzal a csajjal akit mindig is gyanitottam hogy valami lehet vele. Ez a rib.... a kisgyermekes anyukák réme. Az ilyen nőnek nem akadály semmi és senki. Szóval.Totál padlón vagyok. Az élettársam szüleinél lakunk. Lenne hova mennem és mentem is volna mint a szél, de a gyerek!! Ő itt van, ő az életem értelme és nem tudom hogy lenne neki a jobb! Félek hogy valami meghalt bennem. Nagy a fájdalom idebent, tombolni tudnék, de nem akarom hogy a fiam megérezze hogy baj van. Aki élt át ilyesmit kérlek irjatok. Tudom, dönteni nekem kell, de hátha kapok egy két jótanácsot.
Fogd a cuccod és menj.
Újra meg fogja tenni. Jobb minél előbb túl lenni rajta.
bocsánat hogy ezt mondom, de az első megcsalás után már rég halott volt a bizalom.
Élősködő vagy, a gyerek az nem a "szerelem" terméke nálatok, hanem ettől vártad azt hogy a pasid, majd kitart melletted, amolyan biztosíték, nos mint látod, sajnos ez nem jött be, beszoptad te is és a gyerek is, csak ő jobban mert nem tehet semmiről. Az egyetlen amit tehetsz hogy mész oda, ahova tudsz. Eddig sem szerelem volt amit éreztél, hanem csak egyfajta kötődés.
Miért voltál vele? a gyerek miatt... Ami miatt nem akarod otthagyni... Harcoljon csak érte nálad van az adu akkor is. (egy két fénykép). Kutyakemény lesz, de keress egy IGAZI apukát a gyerekednek! És legközelebb olvasd el a csernus könyveket!(Nő, Férfi, ki nevel a végén)
és ki csinálta a fotókat? valami gruppenbuliban volt? vagy csak photoshop az egész?
beszélj vele!
azt viszont nem értem, hogy miért ne vihetnéd magaddal a gyereket, ha a párod úgysem foglalkozik vele és lehülyézi. ezek a dolgok inkább aggasztóak, mint az a kép, amiről túl sokat nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!