Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt, lebukott. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, lebukott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt láttam meg az élettársam telójában a sokkoló fotósorozatokat. Telibe, agyan a csajjal csinálják azt...

Ez kb annyit jelent mintha rajtakaptam volna őket élőben. Szóval. Én 26 vagyok ő meg 24. 3 éve vagyunk együtt. Egyszer szakitottunk mert megcsalt és el is laposodott a kapcsolat de pár hónap mulva kibékültünk, terhes lettem, most másfél éves a kicsi és ismét megcsalt. Azzal a csajjal akit mindig is gyanitottam hogy valami lehet vele. Ez a rib.... a kisgyermekes anyukák réme. Az ilyen nőnek nem akadály semmi és senki. Szóval.Totál padlón vagyok. Az élettársam szüleinél lakunk. Lenne hova mennem és mentem is volna mint a szél, de a gyerek!! Ő itt van, ő az életem értelme és nem tudom hogy lenne neki a jobb! Félek hogy valami meghalt bennem. Nagy a fájdalom idebent, tombolni tudnék, de nem akarom hogy a fiam megérezze hogy baj van. Aki élt át ilyesmit kérlek irjatok. Tudom, dönteni nekem kell, de hátha kapok egy két jótanácsot.

2009. nov. 23. 23:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ebben a helyzetben erősnek kell lenned. vagy meddig akarod tűrni, h megalázzon? jobbat érdemelsz. csak a kicsi miatt ne maradjatok együtt. egy kisgyerek csak kicsi, de nem hülye. ha majd nagyobb lesz, érezni fogja a feszültséget, mert sztem a párod nem fog leállni, aki egyszer megtette.. nem fog jót tenni a gyerek fejlődésének.
2009. nov. 23. 23:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt. A bizalom szerintem már rég halott. Nehogy annyiban hagyd!
2009. nov. 23. 23:36
 3/17 Andrewka ***** válasza:
100%

Fogd a cuccod és menj.

Újra meg fogja tenni. Jobb minél előbb túl lenni rajta.

2009. nov. 23. 23:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Menni kell ,ez nem kerdes.
2009. nov. 23. 23:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Félek hogy a gyerekért nagyon harcolni fog. Soha nem teszi tisztába, nem fürdette még soha, éjszaka ha felsir lehordja mindenféle hülyének. Tehát neki mintha egy játék lenne amikor kedve van babusgatja amikor nincskedve akkor nem. De tudom hogy nagyon megtörné ha nem lenne minden nap mellette a fia.
2009. nov. 23. 23:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy tudsz szeretni egy ilyen embert?Lehulyezi a gyereket?Ha ezekutan vele maradsz akkor te sem vagy jobb sajnos.En drukkolok neked es elsosorban a gyereknek.
2009. nov. 23. 23:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hagyd ott az élettársad, az ilyet nem tud téged szeretni, hidd el! A gyereknek meg jobb, ha csak veled van, minthogy azt lássa, hogy veszekedtek meg nem szeretitek egymást... Ne is gondolkozz ezen, az ilyen nem érdemel meg téged!
2009. nov. 23. 23:56
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

bocsánat hogy ezt mondom, de az első megcsalás után már rég halott volt a bizalom.

Élősködő vagy, a gyerek az nem a "szerelem" terméke nálatok, hanem ettől vártad azt hogy a pasid, majd kitart melletted, amolyan biztosíték, nos mint látod, sajnos ez nem jött be, beszoptad te is és a gyerek is, csak ő jobban mert nem tehet semmiről. Az egyetlen amit tehetsz hogy mész oda, ahova tudsz. Eddig sem szerelem volt amit éreztél, hanem csak egyfajta kötődés.

Miért voltál vele? a gyerek miatt... Ami miatt nem akarod otthagyni... Harcoljon csak érte nálad van az adu akkor is. (egy két fénykép). Kutyakemény lesz, de keress egy IGAZI apukát a gyerekednek! És legközelebb olvasd el a csernus könyveket!(Nő, Férfi, ki nevel a végén)

2009. nov. 23. 23:57
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

és ki csinálta a fotókat? valami gruppenbuliban volt? vagy csak photoshop az egész?

beszélj vele!

azt viszont nem értem, hogy miért ne vihetnéd magaddal a gyereket, ha a párod úgysem foglalkozik vele és lehülyézi. ezek a dolgok inkább aggasztóak, mint az a kép, amiről túl sokat nem tudsz.

2009. nov. 23. 23:58
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tapasztalt a témában, de úgy tudom, hogy a gyereket ilyen esetbe az anyának ítéli a bíróság, kivéve ha alkesz vagy más miatt képtelen felnevelni emberségesen. Remélem rendeződik az életed!
2009. nov. 24. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!