Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, lebukott. Mit tegyek?
Tegnapelőtt láttam meg az élettársam telójában a sokkoló fotósorozatokat. Telibe, agyan a csajjal csinálják azt...
Ez kb annyit jelent mintha rajtakaptam volna őket élőben. Szóval. Én 26 vagyok ő meg 24. 3 éve vagyunk együtt. Egyszer szakitottunk mert megcsalt és el is laposodott a kapcsolat de pár hónap mulva kibékültünk, terhes lettem, most másfél éves a kicsi és ismét megcsalt. Azzal a csajjal akit mindig is gyanitottam hogy valami lehet vele. Ez a rib.... a kisgyermekes anyukák réme. Az ilyen nőnek nem akadály semmi és senki. Szóval.Totál padlón vagyok. Az élettársam szüleinél lakunk. Lenne hova mennem és mentem is volna mint a szél, de a gyerek!! Ő itt van, ő az életem értelme és nem tudom hogy lenne neki a jobb! Félek hogy valami meghalt bennem. Nagy a fájdalom idebent, tombolni tudnék, de nem akarom hogy a fiam megérezze hogy baj van. Aki élt át ilyesmit kérlek irjatok. Tudom, dönteni nekem kell, de hátha kapok egy két jótanácsot.
Éretlen egy f@szi az élettársad, kár volt vele összejönni csak azért, mert szerelmes lettél.
Hányszor leírom ezen az oldalon, hogy előbb egy lista alapján meg kell szűrni a pasikat, és aki nem felel meg erkölcsileg, az hiába kéne ezerrel udvaroljon... De késő bánat.
Nincs mit tenni,mint menni. A gyereknek is könnyebb most elszakadni, mint később. Ha erős vagy, nem érzi meg a költözést. Az apját se fogja annyira keresni, mint egy év múlva. Irány!
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de buta vagy. Én már az első után dobtam volna. Jó persze a gyerek. De akkor is. Ha egy ilyen állat, hogy elmondásod szerint üvöltözik a kicsivel mikor az sír, meg elhordja mindennek, mi lesz ha egyszer meg is üti? Azért baba az a baba mert sír ha baja van.
Fogd a picit, a cuccodat egyszer mikor nincs otthon és menj el onnan, vissza se nézz, sokkal jobbat érdemelsz te is és a pici is. Tudom nehéz. De ha a családodra és a fiacskádra támaszkodhatsz, máris könnyebb lesz hidd el.
A barátod szimplán se*ggfej. Nem ismerem,biztos megvan az okod rá,hogy vele vagy,de én férifként mondom,hogy aki ennyire leszarja a barátnőjét,megalázza,mert a megcsalás ne kerteljünk-az,ráadásul egy orbitális nagy át*baszás,az az én szememben nem férfi. Mert férfi nem attól lesz valaki,hogy fityeg egy pénisz a nadrágjában. Hanem pl. hogy állja a szavát,még akkor is,ha az rendkivül nehéz.
Én fiatal vagyok,de soha,soha nem csalnám meg a partneremet.
Javaslom,habár nem akarok beleszólni,csak tanács szinten- hagyd ott,gondolkozz rajta miként tehetnéd meg és keress egy igazi férfit. Ennyi,ez a józan válasz.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!