Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, lebukott, de nem tud róla. Mit tegyek?
Sajnálom hogy így jöttél rá ,de jobb még most mint később-pár év múlva . ne add fel ,éld a saját életed -a gyerekeddel
sok kommentelőt elküldenék a búsba . ha le mered írni akkor vállald is a neved amivel itt vagy . - ugyis kitalált név , és azt kifejezetten utálatosnak tartom hogy valaki név nélkül hibáztatja a kérdezőt , és még le is szólja , habár egy képet sem látott róla. az ilyenek gondoljanak arra hogy nekik is van édesanyjuk ,és párjuk is -(vagy majd lesz ) , hozzájuk ís így szólnának ??
Tapasztalatból mondom, a szüleimmmel is ez volt.
Ha a férjed megcsalt egyszer, meg fog többször is. Anyukám is azt hitte mint te, hogy nem fogja többször megcsalni apukám.. évekig álltatta magát amíg kb a 8. megcsalás után elváltak.
Válj el minnél hamarabb, mert amíg fiatalabb vagy könnyebben találsz pasit.
Kedves Mikhal,
Ez teljesen off, de mit számít pl. a Te azonosítód itt? Nekem semmit nem mond, ettől még nem tudom, ki vagy.
Egyébként meg ez pont egy ilyen oldal, éppen ezért mernek az emberek őszinte és nyílt válaszokat adni (persze vannak kivételek, bunkók ezt elismerem).
De most Neked jobb lenne, ha az én válaszom előtt ott látnád, h "wyz123 válasza"?
Egyébként pedig még a bunkó hozzászólásokban is volt sok igazság, nem tudom miért kellene mindenkinek azonos véleményen lennie.
A kérdező meg nyilván nem fog megúszni egy beszélgetést otthon, ez van.
Szia! Először is nyugi, főzz egy teát, és próbáld meg higgadtan átgondolni a dolgokat!
Nem találtál a novemberi beszélgetésekben olyat, amiben találkára hívta a lányt? Számcsere megtörtént?
Ha számcsere volt, akkor gondolom nem volt szükség facebookra, hiszen elment dolgozni, vagy csak leszaladt a boltba, felhívta, találkoztak, és kész. Telefonon könnyebb megoldania a beszélgetéseket, mint facebookon, ahol esetleg rápillanthatsz a monitorra.
Szex terén minden működik? A terhesség után is volt kedved szeretkezni? Nem hanyagoltad el magad? (testalkat..stb. sikerült-e fogyni a baba megszülése után)
Miután átgondoltad, hogy veled mi lehetett a gond, azután vedd sorra azokat a dolgokat, amik neked nem tetszenek a férjedben. Furcsa dolgokat nem tapasztaltál? Egy-egy kimaradás? Kedvetlenség?
A legfontosabb az, hogy most átgondold, hogyan is fogjátok megbeszélni a dolgokat, mert ezt muszáj. Egyrészt lelkileg sérült maradsz, ő pedig tovább kalandozhat, mert tudja, büntetlenül megtehet bármit.
A csapból is az folyik, hogy a probléma gyökerét kell megtalálni, és mindennek az alapja a kommunikáció. Igen, ezt könnyű mondani, ám néha sokat kell gondolkodnunk, hogy hogyan tegyük szóvá a dolgokat a férfinek.
A fő, hogy ne rohand le, mihelyt hazaér. ( Nem tudom, mennyire késtem el a válaszadással, de remélem, még nem történt meg a nagy "vallatás")
Ugyanúgy történjen minden, ahogyan szokott. Adsz neki enni, tvztek, játszotok a kicsivel... nem tudom hogyan zajlanak a napok nálatok. Aztán próbáld meg rávenni egy szeretkezésre. Lényegtelen, hogy neked mennyire van így kedved hozzá, de kimutatott tények alapján a férfiak szex után, miután kielégültek, az esetek 90%-ban képtelenek hazudni. Akkor felhozhatod a témát:
Boldog-e veled, vágyott-e másra, min változtatna a kapcsolatotokon.
Aztán miután ezekre választ kaptál, jelentsd ki célzásképpen, hogy : " Belépve maradtál facebookon."
Lehet felteszi bután a kérdést, hogy "ÉS?" de aztán adagold neki, hogy kíváncsi voltál kikkel szokott beszélgetni.. megláttál egy lányt, rákattintottál.... láttad a beszélgetést... kérdezd meg mit szól ehhez? miért történt ez? találkozgattak stb....
Utána pedig ajánlom ezt a könyvet:
Sok sikert!
20l
Szex után őszintén lesznek a férfiak? :D
Szerintem ezt egy pasi találta ki, hogy így szerezzen pár jó órát a vallatni készülő pasiknak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!