Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, lebukott, de nem tud róla. Mit tegyek?
13-as vagyok. Előkerült pár info közben mióta válaszoltam...
Én nem tudom, akkor is rákérdeznék. Valahogy csak megoldható az elköltözés, nem? Vagyis a teljesen nélküle maradás. Jobb lenne mindenkinek. Az őszinte megbeszélés esélyét továbbra is megadnám.
én nem azért hibáztatlak, mert a te hibád, hogy félrelép. Hanem azért mert felelőtlenül szültél. De utólag már könnyű okosnak lenni.
Az süket duma, hogy elhanyagolod magad és nem kellesz az uradnak... igen akkor nem kellesz, ha a kezdetektől csak egy punci voltál neki és ennyinek is tart, magyarán, ha nem szeret úgy mint kellene. Számos olyan eset van ahol az anyuka elhanyagolt, és a férjnek még mindig úgy csillog a szeme, ha ránéz, mint 20 évvel ezelőtt.
A mai világban a legnagyobb hülyeség úgy szülni, hogy mindent a szeretett erejére bízunk. De a gyerekedet a nagy 'love' nem fogja felnevelni, etetni, és gondoskodni róla.
Én csak ezért sajnálom a picit. És ezért tartalak felelősnek. De most már mást nem tudsz tenni, mint próbálsz okosan dönteni.
Egy picibabával hatványozottan nehéz lesz.
Hagyjátok már a kérdezőt, nehogymár az ő hibája legyen, hogy a férje nem bírt a farkával!
Szerintem hagyd ott, az ilyenekben nem lehet megbízni. A gyerek még pici, de talán bölcsődét meg lehetne próbálni. Ha nem megy szülőkhöz nem tudnál költözni?
először is. gyökerek a hozzászólások.
amúgy szerintem semmiképpen ne alázd meg magad. nyilvánvaló h egyedül egy pici babával nem tudsz albérletbe menni, 0 jövedelemmel. szerintem beszéld meg vele, hogy hogyan tovább. legyen tisztában azzal, hogy egyedül egy kislakásban 40E rezsi+ lakhatási költség mellett nem tudod felnevelni a fiatokat. kompromisszumot kell kötnötök szerintem, az lenne a legjobb.
elmondod neki, és még csak nem is tagadja, akkor valószínűleg nem is szeretett. mondd meg, h te így nem akarod folytatni, mert értelme nincs. és hogy akkor vagy szépen eléldegéltek egymás mellett, vagy kifizet. ha már külföldön dolgozik. nem miattad, nem neked, a fiatoknak!
22l
Elrontottad. Ezzel már nem tudsz mit kezdeni, ha mást nem, azzal, hogy rosszul választottál.
Lehet rád unt. Ha minden ok, otthon akkor abban unnak bele.
Most már kár ezen keseregni. Mielőbb arra kell törekedned, hogy anyagilag független légy a párodtól.
Ilyen kevés pénzből meg nagyon szűkösen élsz meg majd, akkor a baba javára le kell mondanod dolgokról.
Vagy pedig megbeszélitek a férjeddel, hogy addig a gyereket támogatja. És neki keresi a pénzt.Szülőkhöz nem tudsz visszamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!