Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt, lebukott, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, lebukott, de nem tud róla. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem nem lépett ki a facebook-járól, én pedig belenéztem. Üzeneteket találtam, miszerint kezdeget, flörtölget egy nővel, és ahogy kivettem, csak arra vár, vagy várt(novemberi üzenetek, azóta ki tudja, mi történt köztük...), hogy a nő beadja a derekát. Szinte könyörög neki. Mit csináljak? Beszéljek vele? Tanácstalan vagyok, és nagyon szomorú, még sokkhatás alatt állok!
2012. ápr. 8. 12:31
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Hogy minek szültem? Mert akkor még "dúlt a láv", aztán szép lassan megromlott minden. S igen, felszedtem 15 kilót. És akkor most várom a beszólást, hát akkor köszönhetem magamnak, nemde? Sőt, én vagyok a hibás, mert félrekefélt. Ha tisztelne, mint nőt, s mint anyát, nem lépne félre, nem számítanának a kilók, hozzáteszem, nem vagyok kövér és igénytelen, ápolt vagyok és csinos(nem fényezni akarom magam, így van), mindig is adtam magamra.
2012. ápr. 8. 12:48
 12/33 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Előkerült pár info közben mióta válaszoltam...

Én nem tudom, akkor is rákérdeznék. Valahogy csak megoldható az elköltözés, nem? Vagyis a teljesen nélküle maradás. Jobb lenne mindenkinek. Az őszinte megbeszélés esélyét továbbra is megadnám.

2012. ápr. 8. 12:52
 13/33 anonim ***** válasza:

én nem azért hibáztatlak, mert a te hibád, hogy félrelép. Hanem azért mert felelőtlenül szültél. De utólag már könnyű okosnak lenni.

Az süket duma, hogy elhanyagolod magad és nem kellesz az uradnak... igen akkor nem kellesz, ha a kezdetektől csak egy punci voltál neki és ennyinek is tart, magyarán, ha nem szeret úgy mint kellene. Számos olyan eset van ahol az anyuka elhanyagolt, és a férjnek még mindig úgy csillog a szeme, ha ránéz, mint 20 évvel ezelőtt.

A mai világban a legnagyobb hülyeség úgy szülni, hogy mindent a szeretett erejére bízunk. De a gyerekedet a nagy 'love' nem fogja felnevelni, etetni, és gondoskodni róla.

Én csak ezért sajnálom a picit. És ezért tartalak felelősnek. De most már mást nem tudsz tenni, mint próbálsz okosan dönteni.

Egy picibabával hatványozottan nehéz lesz.

2012. ápr. 8. 12:54
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már a kérdezőt, nehogymár az ő hibája legyen, hogy a férje nem bírt a farkával!

Szerintem hagyd ott, az ilyenekben nem lehet megbízni. A gyerek még pici, de talán bölcsődét meg lehetne próbálni. Ha nem megy szülőkhöz nem tudnál költözni?

2012. ápr. 8. 12:56
 15/33 A kérdező kommentje:
Ha úgy döntök, hogy elhagyom, akkor aláírom a halálos ítéletünket, az enyémet, s a fiamét. Csináltam egy gyors fejszámolást: havi 20 ezer ftom maradna, miután kifizetek mindent. Még GYED-en vagyok, júliustól kell v.hol munkába állnom, mert a régi helyemre nem mehetek vissza. Ebben a helyzetben legyek merész, legyek NŐ, s adjam ki az útját? Vagy viseljem el, hogy megaláz, csak mert nem tudom egyedül fenntartani magam és a gyerekem? Értitek már, miért vagyok tanácstalan? Persze, nem ez az egyetlen ok, de a kapcsolatunknak szerintem ez beteszi a kaput most.
2012. ápr. 8. 13:00
 16/33 anonim ***** válasza:

először is. gyökerek a hozzászólások.

amúgy szerintem semmiképpen ne alázd meg magad. nyilvánvaló h egyedül egy pici babával nem tudsz albérletbe menni, 0 jövedelemmel. szerintem beszéld meg vele, hogy hogyan tovább. legyen tisztában azzal, hogy egyedül egy kislakásban 40E rezsi+ lakhatási költség mellett nem tudod felnevelni a fiatokat. kompromisszumot kell kötnötök szerintem, az lenne a legjobb.

elmondod neki, és még csak nem is tagadja, akkor valószínűleg nem is szeretett. mondd meg, h te így nem akarod folytatni, mert értelme nincs. és hogy akkor vagy szépen eléldegéltek egymás mellett, vagy kifizet. ha már külföldön dolgozik. nem miattad, nem neked, a fiatoknak!

22l

2012. ápr. 8. 13:01
 17/33 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt, de engem vacsorázni, moziba nem vitt el. Mindig van kifogás. A nőnek azt írta, szívesen meghívná vacsorázni, kávézni, forralt borozni, mindegy, csak találkozzanak. Sőt, gyereket is szívesen csinál neki, csak szóljon s már repül is, persze, meló után át kell öltöznie, mert megtiszteli azzal, hogy nem munkáscuccban áll elé. Mikor h.végén hazajön, ápolatlan, munkásruhában van. Én főtt étellel várom, renddel, és csinosan. MINDIG. Nekem ennyi jár? Végtelenül szomorú és elkeseredett vagyok!
2012. ápr. 8. 13:10
 18/33 anonim ***** válasza:
előző vagyok. valószínű, hogy neki ez a kényelem jó, amit te megadtál neki mindig és természetesnek veszi már. úgy látszik ez a 3 év kevés volt ahhoz, hogy kiismerjétek egymást..őszintén nagyon sajnálom, hogy így alakultak köztetek a dolgok. szerintem ő ezt úgy tervezte, hogy folytatja ezzel a nővel az afférját, te pedig szépen mindig várod haza, főtt étellel és renddel..amúgy a nő az nem külföldi? mert azt írtad. itthon találkozgat vele 7végén? vagy nem értem..ezt fejtsd már ki.
2012. ápr. 8. 13:14
 19/33 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozik, ahogy férjem is. Akármikor, akárhol találkozhatnak, soha nem tudom meg! Azt már nem is mondom, találtam még egy nőt, ő "csak" a számítógépét szeretné megjavíttatni vele...
2012. ápr. 8. 13:16
 20/33 anonim ***** válasza:

Elrontottad. Ezzel már nem tudsz mit kezdeni, ha mást nem, azzal, hogy rosszul választottál.

Lehet rád unt. Ha minden ok, otthon akkor abban unnak bele.

Most már kár ezen keseregni. Mielőbb arra kell törekedned, hogy anyagilag független légy a párodtól.

Ilyen kevés pénzből meg nagyon szűkösen élsz meg majd, akkor a baba javára le kell mondanod dolgokról.

Vagy pedig megbeszélitek a férjeddel, hogy addig a gyereket támogatja. És neki keresi a pénzt.Szülőkhöz nem tudsz visszamenni?

2012. ápr. 8. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!