Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom feltételeket szab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom feltételeket szab nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem találkozhatok a barátaimmal,írnom kell neki minden órában,nehogy kimenjek,de ő kimehet,és ha felhozom neki,hogy így tönkre teszi az életemet,ő van felháborodva.. Mit tehetnék ezzel a helyzettel? Szeretem nagyon,szakítani nem szeretnék,mert nem tudok nélküle lenni.
2012. ápr. 7. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A pasid veletenul nem ilyen otthonulos luuzer?
2012. ápr. 7. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Ó de cuki. Azthiszi h vetély társa lesz? Ha lenne legyőznék
2012. ápr. 7. 20:35
 13/15 $ € Ž ***** válasza:

Egyik osztálytársamnak volt ilyen barátja. Nem engedte el sehova. Majd mikor egyszer elment és kiderült, elég durván összeverte a lányt.

Addig úgysem kapsz észbe, amíg nem történik meg.

2012. ápr. 7. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggő, menekülj!

4 évig voltam ilyen kapcsolatban, a végén nem bírta már, hogy nem tud megkötni, de nem akartam elhagyni, mert úgy éreztem ő az igazi, és még mindig nagyon szeretem. Aztán elhagyott, másnap már mással volt. Azóta éppen annyira nem érdeklem, amennyire szeretett ..

Vagy hagyd ott, hogy észheztérjen, vagy hagyd ott végleg, mert ez nem nagyon fog megváltozni semmitől.

2012. ápr. 7. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Lépj le. Ennyi az egész.

Ha meg nem szeretnél, akkor "élvezd" a társaságát továbbra is.

22/L

2012. ápr. 8. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!