Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom feltételeket szab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom feltételeket szab nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem találkozhatok a barátaimmal,írnom kell neki minden órában,nehogy kimenjek,de ő kimehet,és ha felhozom neki,hogy így tönkre teszi az életemet,ő van felháborodva.. Mit tehetnék ezzel a helyzettel? Szeretem nagyon,szakítani nem szeretnék,mert nem tudok nélküle lenni.
2012. ápr. 7. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Akkor legyél a kapcája.

Velem tuti egy pasi sem csinálná ezt meg. Ez nem szerelem. Ha szeretne, akkor nem akarja bezárni, kisajátítani.

2012. ápr. 7. 19:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy találkoztam a barátaimmal kétszer ennek ellenére.. és nem enged ezekből most már.
2012. ápr. 7. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Szabjál Te is neki egy feltételt: ha ezt nem fejezi be akkor szakítasz vele.

Miért nem mehetsz ki? Abban neki mi a jó?

Hány évesek vagytok?

2012. ápr. 7. 19:59
 4/15 A kérdező kommentje:

Én 18.

Ő 19.

Mondtam neki,hogy én is szabok feltételeket.. ő pedig fel van háborodva,hogy én nem tehetem ezt.

2012. ápr. 7. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Eloszor en ilyen pasival/novel ossze sem jonnek, mindenkinek joga van a szabadsagra. En tuti szakitanek ha nem hajlando megvaltozni. Ne hagyd magad, o nem az apad hanem a parod.
2012. ápr. 7. 20:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Kapcsolat elején nem volt ilyen..azóta csinálja ezt egyre jobban,amióta találkoztam a barátokkal ennek ellenére is.
2012. ápr. 7. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Te választásod hogy vele vagy
2012. ápr. 7. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Szeresd csak, szenvedj még mellette 50 évig. Csak akkor kímélj meg minket a hülye kérdésektől.
2012. ápr. 7. 20:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne kérd meg, hogy engedjen el! Közöld, hogy mész és kész, mert amit neki lehet, azt neked is... Ha nem tetszik, akkor le is út, fel is út. Hiába szeretsz valakit, ha nem tud kompromisszumot kötni, eleve halálra van ítélve a kapcsolat Vagy éld le az életedet elnyomásban, egyedül otthon ülve, barátok nélkül. Ez a te döntésed, de ha nem állsz időben a sarkadra, akkor ez csak rosszabb lesz.
2012. ápr. 7. 20:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Elmebeteg, vigyázz vele. Egy jó barátomnak is ilyen barátja volt, nem tett neki jót.
2012. ápr. 7. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!