Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy soha nem lesz barátom. :/Mit tegyek? 19/L
Tudom, hogy nem itt kellene írogatnom és sajnálkoznom, hanem erőt venni magamon és megtenni az első lépést a változás felé, de ez nekem nagyon nehéz.Már számtalan hasonló kérdést tettem fel itt, de mindenki csak azt írta,hogy kezdjek el ismerkedni,próbáljak meg feloldódni stb.stb.Annak ellenére, hogy nagyon félénk és visszahúzódó, csendes vagyok,már sok fiú írt nekem iwiwen és privát üzenetet is itt gyakorin, amin eléggé csodálkoztam.Lehet, hogy a képeken elég szépnek tűnök, de azok a fiúk azt hiszik, hogy egy beszédes, nyílt, bulizós lány vagyok és ha találkoznának velem meglátnák az igazi énemet és rögtön otthagynának.Eddig mindegyik fiúnak csak annyit írtam vissza, hogy jelöljön be facebook-on és folytassuk ott tovább a beszélgetést, de igazából egyikkel sem beszélgettem, mert félek az internetes ismerkedéstől.Addig még jó lenne, ha csak levelezgetnénk, de ha a találkozásra kerülne a sor tudom, hogy nem merném megtenni.Nincsenek barátnőim se a félénkségem miatt a suliba is egész nap csak ülök és olvasok, vagy néha egy-két szót beszélgetek az egyik osztálytársammal, de már középiskolába és általánosba is ez volt.Nem szoktam soha egyedül eljárni ide-oda és a szüleimnek nem merném megmondani, hogy találkozok egy fiúval, mert azon eléggé csodálkoznának.Egyedül a húgommal vagyok olyan viszonyba, hogy elmondok neki mindent és vele beszélek a fiús ügyekről is.Az osztályba már mindenkinek van barátja és már sokan nem is szüzek.Én olyan éretlennek érzem magam és itthon a szüleim és a bátyám is 5 évesnek néznek, mert nem beszélek velük annyit, mint a húgom.Lassan betöltöm a 20-at és már azon gondolkodtam mi lesz, ha nem lesz férjem, gyerekeim és egész életemben szingli maradok:(
Köszönöm, ha valaki elolvassa a levelem!
"...de azok a fiúk azt hiszik, hogy egy beszédes, nyílt, bulizós lány vagyok és ha találkoznának velem meglátnák az igazi énemet és rögtön otthagynának."
Nos itt az egyik nagy hiba, honnan tudod, hogy nem jönne be nekik az igazi éned, ha egyszer esélyt sem adsz nekik a megismerésére? Tényleg jobb lenne kicsit szocializálódni, ismerkedni barátkozni, elmenni velük ide oda, ha nem is bulizni, akkor csak úgy találkozni, érted. Tudom, hogy nehéz, de jobb tanáccsal nem tudok szolgálni.
18/f
MÁr gondoltam, hogy írok neked privátban, de miután elolvastam az egészet, rájöttem, hogy itt neked kellene nyitnod felénk, fiúk irányába.
Amíg ezt nem teszed meg, addig hiába ostromlunk téged.
Sajnálom, mert én szívesen megismerkednék veled egyébként, megértő vagyok, de ha te nem akarod, akkor én nem erőltetem.
22/F
"Már számtalan hasonló kérdést tettem fel itt, de mindenki csak azt írta,hogy kezdjek el ismerkedni,próbáljak meg feloldódni stb.stb."
Ameddig ezt nem veszed komolyan,addig én sem foglak komolyan venni és előbb-utóbb senki sem.Senki sem fogja megváltoztatni az életedet,helyetted!Neked kell erőfeszítéseket tenned,először csak apróbb lépésekkel kezdj..Legyél kevésbé zárkózott,idővel próbálj beszélgetni.Indulj el egyedül sétálni,járj el kocogni az egészséges is.Hagyj magadnak időt és minden nap végén gondold át,hogy mit tettél annak érdekében,hogy változz.Mi volt az,amit nem mertél megtenni és legközelebb másként csinálnád stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!