Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy soha nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy soha nem lesz barátom. :/Mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem itt kellene írogatnom és sajnálkoznom, hanem erőt venni magamon és megtenni az első lépést a változás felé, de ez nekem nagyon nehéz.Már számtalan hasonló kérdést tettem fel itt, de mindenki csak azt írta,hogy kezdjek el ismerkedni,próbáljak meg feloldódni stb.stb.Annak ellenére, hogy nagyon félénk és visszahúzódó, csendes vagyok,már sok fiú írt nekem iwiwen és privát üzenetet is itt gyakorin, amin eléggé csodálkoztam.Lehet, hogy a képeken elég szépnek tűnök, de azok a fiúk azt hiszik, hogy egy beszédes, nyílt, bulizós lány vagyok és ha találkoznának velem meglátnák az igazi énemet és rögtön otthagynának.Eddig mindegyik fiúnak csak annyit írtam vissza, hogy jelöljön be facebook-on és folytassuk ott tovább a beszélgetést, de igazából egyikkel sem beszélgettem, mert félek az internetes ismerkedéstől.Addig még jó lenne, ha csak levelezgetnénk, de ha a találkozásra kerülne a sor tudom, hogy nem merném megtenni.Nincsenek barátnőim se a félénkségem miatt a suliba is egész nap csak ülök és olvasok, vagy néha egy-két szót beszélgetek az egyik osztálytársammal, de már középiskolába és általánosba is ez volt.Nem szoktam soha egyedül eljárni ide-oda és a szüleimnek nem merném megmondani, hogy találkozok egy fiúval, mert azon eléggé csodálkoznának.Egyedül a húgommal vagyok olyan viszonyba, hogy elmondok neki mindent és vele beszélek a fiús ügyekről is.Az osztályba már mindenkinek van barátja és már sokan nem is szüzek.Én olyan éretlennek érzem magam és itthon a szüleim és a bátyám is 5 évesnek néznek, mert nem beszélek velük annyit, mint a húgom.Lassan betöltöm a 20-at és már azon gondolkodtam mi lesz, ha nem lesz férjem, gyerekeim és egész életemben szingli maradok:(

Köszönöm, ha valaki elolvassa a levelem!

2012. ápr. 5. 11:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem jópáran azt mondták h : minél jobban szeretnél egy pasit annál jobban nem jön össze. ebben van némi igazság (sztem)

Menj el hugoddal vásárolni a városba mozdulj ki.:) és mosolyogj sokat,és lehet a mosolyodba szeretnek bele.:)

soksikert.:)

2012. ápr. 5. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van akk fog a szerelem jönni amikor a legkevésbé számítasz rá.
2012. ápr. 5. 12:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Akármennyire is szeretném, hogy valami más lehetőséget ajánljatok tudom, hogy nem lesz.Én is tisztában vagyok vele, hogy nekem kell megtennem az első lépést, hogy odamenjek valakihez beszélgetni, de az hogy nézne ki, hogy egy idegent leszólítok az utcán.Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy miért lettem én ilyen zárkózott, magamnak való ember.Pedig kiskoromba még óvodás koromig mindig is cserfes, beszédes lány voltam.Emlékszem oviba volt egy barátnőm akivel nagyon jól megértettük egymást, és alsó tagozatos kisiskolásként is találtam egy barátnőt az osztályba, de ahogy telt az idő ő elment másik iskolába és megszakadt a barátság.Talán attól lettem ilyen, hogy elvesztettem a legjobb barátnőmet és ez olyan fájdalmat okozott nekem, amit nem tudtam elfogadni, feldolgozni.Onnantól kezdve nem nyitottam senki felé, mert csak őt akartam visszakapni.Bár úgy érzem már kicsit tettem azért, hogy változzon az életem, mert nyáron jelentkezek egy gyalogtúrára amire legalább 100 ember jön, mind felnőttek, mind velem egykorúak és tudok velük majd ismerkedni.
2012. ápr. 5. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Meg tudnád fogalmazni, hogy miért vagy nagyon félénk?
2012. ápr. 5. 12:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Amit előbb leírtam kommentbe, benne van a válasz, de azért leírom neked is.A félénkségem abból adódik, hogy még általános iskola alsó tagozatába volt egy jó barátnőm, aki elment az iskolából és ezt nem tudtam feldolgozni, hogy itt hagyott.Onnantól kezdve nem akartam másokkal barátkozni, mert azt akartam, hogy ő visszajöjjön.De később rájöttem, hogy amiatt ment el, mert kézilabdázni szeretett volna és azt csak abba a suliba tanították.
2012. ápr. 5. 12:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem is teszed meg te az első lépést,de ne pattints le mindenkit!Csak lazán!Nem kell erőltetni semmit,mert úgy tuti nem jön össze!Küldenél képet magadról!?Miért is vagy félénk?Ott van az a 22 éves srác,aki írt kommentet és szívesen megismerkedne veled!Hajrá!Ha félénknek ismer meg,és megszeret azért szeret meg!Különben is véleményem szerint a normális pasik nem szeretik a nagypofájú csajokat!
2012. ápr. 5. 13:23
 17/19 A kérdező kommentje:

Már leírtam az előző válaszolónak is, hogy miért vagyok félénk.Már nagyon sokan írtak privátba is üzenetet és szeretnének megismerni, úgyhogy majd írok valakinek.

Utolsó:Te hány éves vagy?Fiú/Lány?

2012. ápr. 5. 13:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor ne változz meg! Vannak olyanok akiknek kifejezetten az ilyen lányok jönnek be mint Te is, és én is ezen személyek táborát gyarapítom, mivel magam is eléggé csendes vagyok és félénk. A ma "menőnek" számító lányoktól kiráz a hideg...
2012. ápr. 5. 13:45
 19/19 Dobopapa ***** válasza:
Szedd már össze magad ember! Úgy nem lesz csávód, ha egy beszari p.csa vagy! Nem nyávogni kell, hanem tenni érte, hogy legyen pozitív változás az életedben!
2012. aug. 19. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!