Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról hogy még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
Most leszek 15 és még nem volt barátom.Néha szeretnék de úgy vagyok vele hogy most inkább a tanulásra próbálok koncentrálni.Az anyukám azt mondta hogy büszke ránk, mert még a nővéremnek sem volt és meg maradt a becsületünk (itt arra gondolt hogy pl. van olyan 8.-os aki már nem szűz, meg ilyenek).
Ti mit gondoltok erről?
2012. ápr. 6. 23:43
2/6 QQRIQqwe válasza:
Korrekt gondolkodásmód. A 8.-os nem szűz r*biken meg se lepődtem mondom én ezt 16 évesen :)
4/6 anonim válasza:
azért a becsület nem ott kezdődik, hogy mikor veszti el a szüzességét... istenem, amúgy nem gáz, hogy nem volt, de ha szeretnél, és szerelmes leszel, és anyud ellenzi, akkor azért ne hallgass majd rá:D
6/6 anonim válasza:
Mit kellene gondolni róla_?Én most,18 éves fejjel jutottam arra a szintre,hogy kezdem értezni egy kapcsolat hiányát.Eddig én is teljeden más dolgokra összpontosítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!