Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz? -->Vasárnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz? -->Vasárnap mutat be a barátom a szüleinek.

Figyelt kérdés

Azon godolkodtam, hogy az édesanyjának és az apjának is veszek egy-egy bon-bont.Nem gáz, ha az apjának is azt veszek?

Meret azokat virágot is venni. Nem akarom magtam nagy költségekbe verni xD

Kifagattam a páromat és mondta, hogy szeretik a scokit a szülei, édesszájúak.

Következő nap én hozom el bemutatni. Így nem tom ő mit hoz :)

2010. máj. 21. 06:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
akarom írni, virágot is szokak venni :)
2010. máj. 21. 06:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz, de ne külön adj az apának meg az anyának valamit, hanem közöset.
2010. máj. 21. 07:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem anyukanak virag, apukanak bonbon. Irtam volna, h egy uveg jofele bor is, de mondtad, h nem akarod magad koltsegekbe verni.A virag es a bonbon eleg sztem akkor.
2010. máj. 21. 07:15
 4/14 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

És milyen virágra gondoltál? pl. egy szál szegfű, gerbera kreppapíros csomgaloásban, tehát nem fólia.

2010. máj. 21. 07:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyj?nak egy vegyél 1 bon-bont,az apj?nak meg 1üveg bort(a Tescoba 120ft egy üveg asztali bor.Ennél olcsobat nem tok,Sok siert!XDDDDDDDDDDDDDDD
2010. máj. 21. 08:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha választanom kellene a szegfű és a gerbera közt akkor az utóbbit választanám. Egy szálat is szépen föl tudnak díszíteni az üzletben.

Sok sikert! :)

2010. máj. 21. 08:48
 7/14 anonim ***** válasza:
szeritem is jobb színben tűnsz fel ha egy egyszerű de guszta csaokrot meg egy nem teljesen noname bort veszel. Kb 1000 ft-ból megvan darabja, és ne ezen fillérb@szóskodj, mert megtérül a dolog még ha nem anyagilag is.
2010. máj. 21. 08:52
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem a lany ne vigyen semmit, csak magat. :)
2010. máj. 21. 09:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Lány vagyok és én sem vittem semmit, amikor a párom bemutatott a szüleinek. De ha mindenképp akarsz valamit, akkor szerintem is anyunak bonbon vagy virág, apunak meg bor. Aztán ha apu olyan édesszájú, majd megeszi anyu bonbonját. :P

20L

2010. máj. 21. 09:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, hogy anyunak vigyél virágot, az apukájának meg nem kell semmi ajándék. Ott vagy te, legyen ez elég.

Nem hiszem, hogy egy bonbon mefelelő ajándék lenne egy férfinek. Ha pedig nincs lehetőséged jó bort venni (kb. 800-1500 Ft), akkor egy rosszabb minőségűt ne ajándékozz. Az is lehet hogy antialkoholisták és a bor ellenszenvet vált ki belőlük.

2010. máj. 21. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!