Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg unalmassá válik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg unalmassá válik a házasság egy idő után?

Figyelt kérdés
Nem vagyok házas de egyik ismerősöm mondta (mivel ő már 22éve az)h van egy két barátnője akivel el-el szórakozgat a felesége mellett és igy kibirja ezt az "unalmasságot"

2012. ápr. 7. 15:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon el vagyok keseredve emiatt! Állandóan szomorkodom! :(

Nem érdekli, hogy ez így nem jó és tenni kéne valamit, abszolút nem foglalkozik az én érzéseimmel, vagy nem is érti hogy ez nekem mennyire rossz... Úgy látszik neki így kényelmes, olyan mintha a tv lenne a társa, nem is én...

2012. ápr. 7. 16:35
 12/34 A kérdező kommentje:
Akkor jól értem h próbáltál beszélni vele erről de ő ugymond Le..arja és ugy jo neki ahogy most van? szereted annyira hogy mindenáron elfogadd igy? párterápián esetleg ne adj isten váláson gondolkoztál már?
2012. ápr. 7. 16:38
 13/34 anonim ***** válasza:
A ferfiak nem ugy vannak beprogramozva h eletuk vegeig egy novel legyenek csak. Mivel megunt minden ertelemben teged, egert viselkedik igy. En beleorulnek, ha egy nostenyt kene bamulnom egesz eletemben
2012. ápr. 7. 16:41
 14/34 A kérdező kommentje:
igen sokan mondják ezt de az sztem csak egy ócska kifogás,mentegetőzés amivel sok férfi kimagyarázza a megcsalást
2012. ápr. 7. 16:44
 15/34 A kérdező kommentje:
vagy e mögé bujva dobják ki a nőt
2012. ápr. 7. 16:44
 16/34 anonim ***** válasza:
Nem kifogas hanem biologia es evolucio.
2012. ápr. 7. 16:45
 17/34 anonim ***** válasza:

Tényleg úgy érzem most már, hogy a férfiak pár évig képesek normálisan bánni egy nővel, utána már nem, és a nőnek nézni kell más után, aki szintén csak pár évre lesz jó...

De akkor miért vett feleségül?

2012. ápr. 7. 16:47
 18/34 A kérdező kommentje:

nyílván nem vagyunk egyformák legalábbis ebben a dologban nem értünk egyet

de te tényleg nem tudod elképzelni azt hogy egyszer talán már holnap találkozol azzal a nővel akivel le tudnád élni az egész életed mindennemű kisiklás nélkül?

2012. ápr. 7. 16:48
 19/34 anonim ***** válasza:
Férfiakat ezentúl nem is tudom komolyan venni, mert nem lehet őket komolyan venni ezek szerint. :((
2012. ápr. 7. 16:48
 20/34 A kérdező kommentje:
talán csak felületesen ismerted meg mégha nem is érzed így
2012. ápr. 7. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!