Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 35 év feletti férfiak mennyire keresik a tartós kapcsolatot, főleg ha már elváltak egyszer?
Mennyire nyitottak rá, vagy nem akarnak már elköteleződni? Mennyire befolyásolja őket a korábbi rossz tapasztalat?
Főleg férfiak válaszát várom.
5-ös vagyok:
Prózai okokból. A házasság csak egy intézmény ami megöli a szerelmet, szerintem.
A gyerekekkel elvagyok, de csak ideig-óráig, kell hogy el tudjak menni ha elég volt. Lássuk be ez sajátnál nem igazán megy.
5-ös! Furcsa hogy ennyi idős korodra még mindig ennyire önző vagy. Inkább nem akarsz saját gyereket, csak nehogy a kényelmedet akadályozza. Az a rossz hírem hogy tartós, komoly kapcsolatba nem fog egy normális nő sem belemenni ha te kizárod eleve a házasságot és így gondolkodsz a gyerekről.
Valószínűleg a 4-es válaszoló ismerősének is ezért vannak csak rövid kapcsolatai mert egy nő sem marad meg hosszú távon egy céltalan kapcsolatban egy ilyen férfi mellett.
Nem a házasság intézményének a megkérdőjelezése a baj egyébként hanem az elköteleződés iránti képtelenség.
5-ös:
Szerintem ez egyéntől függ, hogy a házasságban is tud-e olyan maradni, mint előtte volt. És pont idősebb korban kevésbé változik az ember, mint mondjuk 20-ról 30-ra.
Nem gondolod, hogy ez hátrány a tartós kapcsolat kialakításánál, hogy nem akarsz gyereket? Kevés nő van, aki egyáltalán nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!