Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 35 év feletti férfiak mennyire keresik a tartós kapcsolatot, főleg ha már elváltak egyszer?
Mennyire nyitottak rá, vagy nem akarnak már elköteleződni? Mennyire befolyásolja őket a korábbi rossz tapasztalat?
Főleg férfiak válaszát várom.
11-es:
Igen, sajnos én is tapasztaltam hasonlót, hogy az előző sérelmeken nem tudnak túllépni és azt gondolják, hogy minden nő ilyen. És úgy látom a férfiak ezen a téren sokkal nehezebben bocsátanak meg, sokkal sérülékenyebbek.
Nem hiszem, hogy ez döntés kérdése, nem is volna helyes.
Ha úgy jön, tudom, - bármi is lehet.
Az előzmények nem határozzák meg a jövőt.
5-ös ismét:
Miért lenne jobb ha hazudnék? Azt meg ne a házasság mondja meg hogy mennyire tudom magam egy adott személynek szentelni. Ez a tipikus dogmatikus szűklátókörű hozzáállás. A másik hogy miért lenne egy kapcsolat céltalan gyerek nélkül? Már rég nem az ősközösségben élünk. A vonszolj egy nőt a barlangba, érkezzen egy gyerek aztán már akár meg is halhatsz típusú életvitelt már túlhaladtuk.
Kedves omba!
Örülök, hogy így gondolod :)
5-ös!
Senki nem mondta, hogy hazudnod kéne. Persze van igazság abban amit mondassz, viszont azzal nem értek egyet, hogy eleve kizársz dolgokat, hogy te soha nem akarod.
Nekem is voltak ilyen elveim, vagy voltak olyan dolgok amikre korábban azt gondoltam, hogy én soha nem tennék ilyet, aztán mégis úgy hozta az élet.
De vegyük úgy, hogy ez a jelenlegi véleményed. :)
Kedves 5!
Hogy egy kapcsolat miért céltalan gyerek nélkül, nemigen tudom kifejteni, de látni láttam már 50 körüli gyerektelen párokat úgy de úgy unták magukat, egymást, mindent: rémes.
Ki ne próbáld!
A gyereknevelés, azon túl, hogy egy végtelen, érdekes és kedves játék - mellesleg a fajfenntartás alapja is. Ez nem meghaladott életszemlélet, a nyugdíj-rendszer lényegi összeomlását 1980 óta tudjuk, azóta csökken a népesség, Európa végét is kb ez jelenti.
Annyi igazságtalanság van a világban, hogy egy pasi nyugodtan várhat, nekem is van olyan gyerekem, akivel nagyobb is a korkülönbség, mint amit írtál: ugyanolyan jól elvagyunk egymással, mint a többivel.
:)
Szerintem van olyan, amikor az érzések és a vágyak valami iránt annyira felerősödnek, hogy az ember sutba dobja azt, amit az esze mond.
Sokan féltik az eddig megszokott kényelmüket (köztük én is), de ha az élet belekényszeríti őket egy helyzetbe, akkor végül találnak rá megoldást, holott korábban nem is gondolták volna, hogy meg lehet oldani.
Az én esetemben a sutba dobáshoz meg kellene valamivel fognia az illető hölgynek, ami nálam nem egyszerű dolog. Még nem találtam meg az okos, de nem számító nőt ugyanazon személyben. Lassan már ott tartunk hogy a helyesírás is stigma lesz, én viszont másképp nőttem fel. Azt mondták a tudás érték, azt nem vehetik el tőled. Lássuk be a mai intenzív agymosáshadjárat mellett néha még az eszesebbek is áldozatul esnek a szüntelen médiacúnaminak.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!