Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek új gyűrűt? Vagy mit csináljak? (bőv. Lenn)
Figyelt kérdés
Meg szeretném kérni a barátnőm kezét. És azon gondolkodtam hogy már van egy gyűrűnk amit még az elején kapott tőlem, mindketten hordjuk, ő még alváshoz sem veszi le. Vegyek neki új gyűrűt ? nem sajnálom rá a pénzt. De tudom hogy szereti ezt a gyűrűt. (vagy lopjam el a gyűrűjét és kérjem meg azzal?:P)És mivan ha a második gyűrűt nem is találom el annyira. De hát gyűrű nélkül letérdelni meg milyen már. vagy szerintetek?2012. márc. 31. 16:29
1/3 anonim válasza:
nekem tetszik az ötlet h ellopod, és utána azzal kéred meg, az tök jó, de legalább 1-2 nappal előtte lopd el :), sztem még jobb is mintha vennél egy újat
2/3 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy pánikba esne. Egyszer nem találta egy fél napig és tökre sírt. Aztán még bűntudatom is lenne ha sírdogálna mikor nálam van. Az nagyon gagyi hogy elkérem tőle egy félperce, bedugom a dobozba és úgy kérem meg?:D
2012. márc. 31. 16:39
3/3 anonim válasza:
Vegyél egy gyűrűt, olyat, ami passzol az előzőhöz. Automatikusan a másik kezére húzd. Van külön jegyűrű, ami vékonyabb és van aki kísérőnek megtartja a házasságnál felhúzott gyűrűje mellé. El ne lopd, mert rosszul is elsülhet a dolog .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!