Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrűt vegyek, ha vegyek?
Sziasztok!
18 éves srác vagyok, barátnőm is 18 éves, most járunk 3 és fél hónapja.. Első évfordulónkra terveztem, hogy veszek neki valamilyen eljegyzési gyűrűt. A gondd az, hogy nem igazán értek az ilyesmihez.. Szóval, ilyen gyűrűje csak a lánynak kell hogy legyen? Vagy mindkét félnek? Meg nem is igazán a házasságra való eljegyzés lenne az értelme ennek a gyűrű dolognak, hanem az, hogy mindenki lássa hogy együtt vagyunk, és ez is csak még egy olyan pont legyen köztünk, ami összetart minket. Szóval szerintetek ilyen "félig-meddig komoly" eljegyzésre milyen gyűrűt kellene venni? Ha valaki megértette miről próbáltam hadoválni, kérem, adjon tanácsot :)
Hát először a lánykérés van szerintem... arra pedig csodaszép gyűrűket lehet kapni...:) talán ha plázában sétáltok most még 4 hónap után nem olyan feltünő ha viccesen megkérdezed milyet szeretne kapni:)
amugy ha egy év után akarod akkor még van ey kis időd...:D
Én megértettelek... :)
A páromtól (13 hónapra) kaptam egy ezüst gyűrűt, de nem eljegyzési volt! Ő saját magának nem vett, csak nekem! :) Szerintem ez így volt tök jó! :)
Egy 22 éves lány...
Én megértettem amit akarsz írni viszont innen látatlanból mondom, hogy a barátnőd komolyan fogja venni a gyűrű ajándékozást , főleg , ha neked is ugyanolyan lesz. ( kivéve ha műanyagból vagy bőrből készült a gyűrű)
Te mit akarsz?
Mi a 6. hónapra közösen mentünk el venni ilyen "hűséggyűrűt", két ezüst karikagyűrűt vettünk, 6.000 volt a kettő együtt, és belegravíroztattuk egymás becenevét, enyémbe azt, hogy "Macy", övébe azt, hogy "Manó". Már több, mint 3 éve ezt hordjuk, de jövő év közepén átkerül a másik kezünkre, mert esküvőt tervezünk :)
Remélem adtam hozzá ötletet!
Legyetek boldogok!
19/L
Na, hát erről beszéltem. Egy lány mindig is többet fog beleképzelni még akkor is , ha te "csak" az összetartozásotokat akarod kifejezni.
Ha mindenáron gyűrűt akarsz venni és még nem leánykérés szándékával akkor pont a sima karikagyűrű ötlete a felejtős. Lehet arany, ezüst de ne sima karikagyűrű. Pici köves , fonott stb..... a lényeg: TŐLED kapta.- és nincs félreértés
A megnyilvánulásaid alapján a te lelkednek is igazán a meglepetés ajándék esne jobban, nem? Szerezz neki örömöt úgy , hogy ne tudjon róla. A kiválasztás pedig legyen a Te izlésed. mOndjad neki, hogy ő jutott az eszedbe, amikor megláttad ezt a gyűrűt......stb- ami igaz is.
Hidd el nem fogsz kudarcot vallani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!