Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg unalmassá válik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg unalmassá válik a házasság egy idő után?

Figyelt kérdés
Nem vagyok házas de egyik ismerősöm mondta (mivel ő már 22éve az)h van egy két barátnője akivel el-el szórakozgat a felesége mellett és igy kibirja ezt az "unalmasságot"

2012. ápr. 7. 15:43
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
69%

igen aki hagyja ellaposodni a dolgokat annak unalmas.

De van példa rá, hogy valaki még mindig úgy szereti a feleségét mintha tegnap vette volna el.

2012. ápr. 7. 15:45
 2/34 anonim válasza:
63%
Ha apolod a kapcsolatot akkor minden rendben lehet, de igen egy ido utan mar nem becezgetjuk egymast es nem puszilkodunk minden utca sarkan,attol meg lehet neha viragot venni a nonek, vagy a ferfi is megerdemel egy kis masszazst esetleg es egyeb kis figyelmessegek amitol (talan) nem laposodik el a hazassag!
2012. ápr. 7. 15:46
 3/34 ASOT ***** válasza:
100%

van ahol igen van ahol nem...

de az emberek sajnos elhagyják magukat miután ott a papír...hogy jajjj végre nem kell már tepernem , nem kell szexisnek kinéznem, és végre pisilhetek nyitott ajtónál...jesszusom..NEM!

2012. ápr. 7. 15:46
 4/34 lila nyuszi ***** válasza:
100%
Akkor miért nem válik el?
2012. ápr. 7. 15:56
 5/34 A kérdező kommentje:
erről azt mondta ha jol emlékszem h szereti a feleségét, és nem is csak a sexért megy a többi nőhöz hanem hogy incselkedjen
2012. ápr. 7. 16:02
 6/34 anonim ***** válasza:

Ha az egyik fél nem tesz semmit azért, hogy tartalmassá váljon, akkor az nem tesz jót a házasságnak.

Példa erre a mi házasságunk. Még csak 2 éves házasok leszünk a nyáron! Fiatalok vagyunk: én 28, férjem 29.

Semmit nem csinálunk, mert ő semmit nem akar csinálni, csak ül a tv előtt: most is.

Nem megyünk sehova. Én internetezem, ő meg tv-t néz vagy pedig nyomkodja a telefonját. :(

Semmiről nem beszélünk, semmi közös program.

Mert ő nem akar semmit se csinálni, akármire kérem, csináljuk ezt, vagy csináljuk azt, de ő nem akar semmit és nagyon unalmas. Én hiába teszek meg mindent, de ő nem akar semmit! :(

Most akkor erre mi a megoldás, mit kéne tennem? Ha szépen kérem, nem megy, ha erőszakkal, akkor sem!

2012. ápr. 7. 16:18
 7/34 anonim ***** válasza:

16:18-as vagyok:

Arra nem képes, hogy ha kell valamit pl. venni, hogy eljöjjön velem. Szóval még ennyit se, nem hogy még séta, vagy kirándulás!!! :(((

Soha semmit nem csinálunk és kezdek ebbe belebolondulni! Vagy ő ilyen unalmas és így érzi jól magát, vagy velem van baja...de ez így nagyon rossz, boldogtalan vagyok! :(

2012. ápr. 7. 16:20
 8/34 A kérdező kommentje:
mindig ilyen volt vagy csak amiota házasok vagytok?
2012. ápr. 7. 16:26
 9/34 anonim ***** válasza:

Nem volt ilyen, de egyre inkább ilyenné vált. Én ugyanaz vagyok, mint régen, ő változott, vagy pedig nem mutatta az igazi arcát még eleinte...

Nagyon rossz úgy élni, hogy olyan, mintha nem is lenne mellettem senki. Nem beszélünk semmiről, nem mesél semmit, nem mond semmit. Ha kérdezek valamit, bunkóan válaszol...stb. :(

2012. ápr. 7. 16:29
 10/34 A kérdező kommentje:
Ebbe jól beletenyereltél. Én nem tudom elképzelni hogy egyszer ilyen leszek(ez borzalmas) remélem h a jövendőbeli feleségem sem lesz ilyen.
2012. ápr. 7. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!