Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg unalmassá válik a házasság egy idő után?
igen aki hagyja ellaposodni a dolgokat annak unalmas.
De van példa rá, hogy valaki még mindig úgy szereti a feleségét mintha tegnap vette volna el.
van ahol igen van ahol nem...
de az emberek sajnos elhagyják magukat miután ott a papír...hogy jajjj végre nem kell már tepernem , nem kell szexisnek kinéznem, és végre pisilhetek nyitott ajtónál...jesszusom..NEM!
Ha az egyik fél nem tesz semmit azért, hogy tartalmassá váljon, akkor az nem tesz jót a házasságnak.
Példa erre a mi házasságunk. Még csak 2 éves házasok leszünk a nyáron! Fiatalok vagyunk: én 28, férjem 29.
Semmit nem csinálunk, mert ő semmit nem akar csinálni, csak ül a tv előtt: most is.
Nem megyünk sehova. Én internetezem, ő meg tv-t néz vagy pedig nyomkodja a telefonját. :(
Semmiről nem beszélünk, semmi közös program.
Mert ő nem akar semmit se csinálni, akármire kérem, csináljuk ezt, vagy csináljuk azt, de ő nem akar semmit és nagyon unalmas. Én hiába teszek meg mindent, de ő nem akar semmit! :(
Most akkor erre mi a megoldás, mit kéne tennem? Ha szépen kérem, nem megy, ha erőszakkal, akkor sem!
16:18-as vagyok:
Arra nem képes, hogy ha kell valamit pl. venni, hogy eljöjjön velem. Szóval még ennyit se, nem hogy még séta, vagy kirándulás!!! :(((
Soha semmit nem csinálunk és kezdek ebbe belebolondulni! Vagy ő ilyen unalmas és így érzi jól magát, vagy velem van baja...de ez így nagyon rossz, boldogtalan vagyok! :(
Nem volt ilyen, de egyre inkább ilyenné vált. Én ugyanaz vagyok, mint régen, ő változott, vagy pedig nem mutatta az igazi arcát még eleinte...
Nagyon rossz úgy élni, hogy olyan, mintha nem is lenne mellettem senki. Nem beszélünk semmiről, nem mesél semmit, nem mond semmit. Ha kérdezek valamit, bunkóan válaszol...stb. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!