Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek az olyan nőkről, akik csak házasság után szexelnek?
Engem nem zavar és akit igen az meg sem érdemel téged :D
Aki igazán szeret az figyelembe veszi azt hogy mi jó neked.
Különben is ezt nem lehet siettetni meg kell várni a megfelelő pillanatot , és az is számít hogy teljesen megbízzatok egymásban házasság előtt ezt lehet gyakorolni :D
Én még csak olyan nővel találkoztam, aki házasság után NEM szexel!
34éves pasi vagyok.
Ilyen nő nincs. Van ha van, akkor olyan, mint az UFO. Mindenki hallott már róla, de bizonyíthatóan még senki sem látta. Ha meg mégis létezne, akkor hülye.
Kinek kéne ilyen nő feleségnek? Nagyjából olyan lenne, mint megvenni egy olyan autót, amibe még bele sem ülhettünk, sőt más sem próbálta. Lehet, hogy nem is működik.
Hehehhhe :))
Ez elég morbidnak hangzott, de tulajdonképpen igaz! (Zvonko)
(Nem rólam van szó, én még csak tini vagyok.)
De ha a férfi igazán szereti azt a nőt, akkor képes várni, nem?
Kérdező, kezdjük ott, hogy ha a nő viszont szereti a férfit, ilyet nem csinál, hogy házasságig váratja.
Nekem sem kéne ilyen nő... Mivel nem is akarok megházasodni (egy jó ideig legalábbis) elég hosszú várakozás lenne, if you know what I mean. :D
21F
Nem tartok bunkónak senkit, amíg felém nem sértő, addig nyugodtan bárki elmondhatja a véleményét! :)
De ismétlem, tényleg nem rólam van szó. Még csak 15 éves vagyok. Csupán kíváncsi lettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!