Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek az olyan nőkről, akik csak házasság után szexelnek?

Figyelt kérdés
Vallási vagy egyéb okok miatt, de a szex-szel házasságig várnak. Titeket az zavar? Emiatt tönkremehet egy kapcsolat?
2012. márc. 23. 20:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar és akit igen az meg sem érdemel téged :D

Aki igazán szeret az figyelembe veszi azt hogy mi jó neked.

Különben is ezt nem lehet siettetni meg kell várni a megfelelő pillanatot , és az is számít hogy teljesen megbízzatok egymásban házasság előtt ezt lehet gyakorolni :D

2012. márc. 23. 20:26
 2/31 anonim válasza:
37%

Én még csak olyan nővel találkoztam, aki házasság után NEM szexel!

34éves pasi vagyok.

2012. márc. 23. 20:26
 3/31 anonim ***** válasza:
hát engem nem zavar amíg az engem nem érint, de szerintem hülyeség... oké nem kell azonnal, várasson meg 1-2-3-6-x hónapig amíg neki tetszik, de azért házasságig várni sok, rámehet egy kapcsolat arra ha nem jó a szex
2012. márc. 23. 20:28
 4/31 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen nő nincs. Van ha van, akkor olyan, mint az UFO. Mindenki hallott már róla, de bizonyíthatóan még senki sem látta. Ha meg mégis létezne, akkor hülye.

Kinek kéne ilyen nő feleségnek? Nagyjából olyan lenne, mint megvenni egy olyan autót, amibe még bele sem ülhettünk, sőt más sem próbálta. Lehet, hogy nem is működik.

2012. márc. 23. 20:29
 5/31 anonim válasza:

Hehehhhe :))

Ez elég morbidnak hangzott, de tulajdonképpen igaz! (Zvonko)

2012. márc. 23. 20:31
 6/31 anonim ***** válasza:
"Amíg nincs mise, nem dugtok ti se." Engem nem zavarna. Én már annak is örülnék, ha megtalálnám a nagy Őt :D
2012. márc. 23. 20:32
 7/31 A kérdező kommentje:

(Nem rólam van szó, én még csak tini vagyok.)

De ha a férfi igazán szereti azt a nőt, akkor képes várni, nem?

2012. márc. 23. 20:32
 8/31 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rájuk ezekről beszéltem pont az ilyen bunkókról. (első kommentes)
2012. márc. 23. 20:33
 9/31 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, kezdjük ott, hogy ha a nő viszont szereti a férfit, ilyet nem csinál, hogy házasságig váratja.

Nekem sem kéne ilyen nő... Mivel nem is akarok megházasodni (egy jó ideig legalábbis) elég hosszú várakozás lenne, if you know what I mean. :D

21F

2012. márc. 23. 20:34
 10/31 A kérdező kommentje:

Nem tartok bunkónak senkit, amíg felém nem sértő, addig nyugodtan bárki elmondhatja a véleményét! :)

De ismétlem, tényleg nem rólam van szó. Még csak 15 éves vagyok. Csupán kíváncsi lettem. :)

2012. márc. 23. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!