Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek az olyan nőkről, akik csak
házasság után szexelnek?
ha a férfi igazán szereti a nőt, akkor is vannak szükségletei..
2012. márc. 23. 20:35
Én nő vagyok,de megfordítanám a kérdést.
Tényleg férjhez kell menni egy olyan emberhez,aki mondjuk nulla az ágyban,és egyáltalán nem illünk össze,mert ő heti 1-szer akarná,én meg 4-szer? Neki 11 cm a szerszáma és nekem a 16 felelne meg??
Nem szeretem a zsákbamacskát. Főleg nem 50 évre.
2012. márc. 23. 20:37
13/31 A kérdező kommentje:
Viszont ha olyan nagyon vallásos..akkor megváratja. Bár ennek nem látom értelmét én sem. :)
Hát én azért tudnék várni... Ha ragaszkodik hozzá
2012. márc. 23. 20:37
Én is addig akarok várni, de nem szoktam hangoztatni, mert hülyének néznek, főleg ennyi idősen (27f). Szóval engem egyáltalán nem zavar, sőt.
2012. márc. 23. 20:38
Honnét tudja valaki, hogy kit talált meg, míg egy halom zsákbamacska van a dologban? Összejön a kezitcsókolom álmai pasijával, hozzámegy szépen, majd a nászéjszakán kiderül, hogy a palinak 30 centis farka van, szereti a nőt szárazon seggbe dugni és közben hétágú ostorral csépelni a hátát, mert neki ez a szex. Elég nagy lutri a házasság ilyesmi nélkül is. Amit lehet, ki kell próbálni, mielőtt házasodik az ember! Voltam én már csodás nővel, akiről kiderült, hogy az ágyban nagyjából annyira aktív, mint egy hathetes vizihulla. Egy hétig sem bírtam volna elviselni, nem egy életre!
2012. márc. 23. 20:39
17/31 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam az arányokra. És szerintem a legtöbb férfi nem nagyon díjazza. Igaz?
szerintem nem a nőnek kell a férfi igényeinek megfelelni hanem fordítva komolyan fiúk gondoljatok már bele a lányok güriznek otthon (jó mondjuk mi is dolgozunk) de nem kell szülnünk gyereket nevelnünk a nap minden órájában..
2012. márc. 23. 20:42
Vallás. Az Úr azt mondta, hogy sokasodjatok, szaporodjatok, népesítsétek be a Földet! A többi baromság a papok találmány, hogy bűntudatot keltsenek és ennek okán minél inkább kizsebeljék a népet.
2012. márc. 23. 20:42
1. Szerintem nemcsak a kapcsolat, hanem az esetleg mégis összehozott házasság is rámehet erre.
2. Aki nem szexel házasságig, azok nagy része (tisztelet a kivételnek) házasság után sem sokat fog, mert sokuknak ez csak egy jó kifogás, hogy ne kelljen szexelni. Az igazi ok személyiségzavar, az, hogy nem tudja magát és a testét elfogadni, esetleg a szexet találja gusztustalannak. A házasság ezeket a problémákat nem oldja meg. Az a pasi pedig, aki ebbe belemegy, az vagy nem kell senki másnak, vagy meleg.
2012. márc. 23. 20:43
Kapcsolódó kérdések: