Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek az olyan nőkről, akik csak házasság után szexelnek?
ma 20:42
"szerintem nem a nőnek kell a férfi igényeinek megfelelni hanem fordítva komolyan fiúk gondoljatok már bele a lányok güriznek otthon (jó mondjuk mi is dolgozunk) de nem kell szülnünk gyereket nevelnünk a nap minden órájában.."
Azt hiszem erről mindig "vita" van. :DD
aki komolyan gondolja az elveit, az általában ilyen közösségbe jár(pl vmilyen egyház), és ott találhat magához való partnert, aki szintén tud várni. attól pedig h nem fekszel le a másikkal, még pucérkodhattok egymás előtt, szóval fel lehet mérni, h mekkora az akkora...
én sajnos nem tudtam várni, és orrba-szájba szexelnék, de a partneremmel nem vagyunk elég kompatibilisek és tök szar. szal jobb lett volna, ha nincs viszonyítási alapom. és ezért jó ha csak egy emberrel csinálja az ember. ha rossz, akkor is hiheted h jó:D
20N
24#
Ha lenyeli, akkor táplálkozásnak. :)
Én azt mondom, hogy:
A cipőt is felpróbálod mielőtt megveszed, nem? :)
én fordítva, nőként nem szeretnék ilyen pasit, aki várni akar házasságig.
attól félnék, talán nem is vágyik rám eléggé mert abból indulok ki hogy ha valaki nekem tetszik főleg, ha szerelmes is vagyok belé, akkor már az illata is olyan izgató, hogy egymás mellett ülve is nagyon vágyok rá.
tehát úgy érezném, valami nem stimmel, vagy én nem felelek meg neki vagy nagyon kicsi a szerszáma, vagy problémák vannak a merevedéssel... ilyen őrült gondolataim vannak :D
lehet hogy butaság, de én igénylem a szexet. nem rögtön fejest ugrani a dologba, de egy idő után igen is tegye meg amit tennie kell :D
mert csak úgy lehet valakit teljes egészében elfogadni, ha ismerem is teljes egészében és ehhez hozzátartozik a teste.
még úgy talán belemennék ha kézzel, szájjal kielégíthetnénk egymást, látnám ruha nélkül, megmasszírozhatnám... úgy talán kibírnám a behatolás nélkül.... de nehezen :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!