Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, miért hívogatjátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, miért hívogatjátok az exeteket? Mi okból?

Figyelt kérdés

Ha egyszer szakítottatok akkor miért hívogatjátok néha fel csak úgy?

Léci 20on túl írjatok főleg és komoly kapcsolatok után. Köszi ha válaszolsz

2012. ápr. 4. 14:48
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
19/ én adnék, de ő állítása szerint nem, és így tuti jó lesz!
2012. ápr. 4. 15:45
 22/31 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem kompenzálnak, van valami lelkiismereti gondjuk ezzel az egésszel. Vagy a másik verzió, hogy mást diktál az esze és mást a szíve, és bár a szavaival azt erősíti amit az esze mond, a tetteivel viszont (hogy hivogat) azt amit a szíve. Szerintem ha van lehetőséged (nekem nincs sajnos) tűnj el a szeme elől, ne vedd fel neki, tiltsd le!
2012. ápr. 4. 15:51
 23/31 anonim ***** válasza:
mert gondolok meg ra es nehezen felejtem el. es hianyzik! de mar nem kell valamiert.
2012. ápr. 4. 16:02
 24/31 anonim ***** válasza:
Már bocs előző, de ha hoztál egy döntést, hogy ő már nem kell neked, akkor mekkora önzőség már kelteni szerencsétlen lányban a reményt?! Miért nem lehet békén hagyni a szenvedő szerelmest és nem bolygatni a sebeit?
2012. ápr. 4. 16:08
 25/31 A kérdező kommentje:
Igen 24es, én is ezen gondolkodom.
2012. ápr. 4. 16:13
 26/31 anonim ***** válasza:
valszeg azért, mert megbánta ez az egészet, csak nem szokott nem tanulta meg hogyan kell bocsánatot kérni vagy ilyesmi... fene tudja, még friss a dolog neki... volt velem is hasonló sajnos... többet soha:D egyszer bőven elég volt hülyét csinálnom magamból, szóval ez most tanuló pénz nektek
2012. ápr. 4. 16:15
 27/31 A kérdező kommentje:
Vagy még nem biztos benne, hogy mit is akar valójában? Lehetséges, hogy egy idő múlva meg akarja próbálni megint?
2012. ápr. 4. 16:17
 28/31 anonim ***** válasza:
lehetséges, a kérdés az, hogy te mit akarsz
2012. ápr. 4. 16:24
 29/31 A kérdező kommentje:
Én újrakezdeném, azt hiszem már írtam az egyik válaszba, de nem biztos. Nem tudok túljutni rajta. Így még senkivel sem voltam.
2012. ápr. 4. 16:25
 30/31 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én soha sem voltam híve egy kapcsolat újra kezdésének, valahogy ha már egyszer feljött a szakítás gondolata és ráadásul még szakítottatok is akkor az már nem az igazi, és egy kis hang mindig ott lesz a fejedben... enm tudom
2012. ápr. 4. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!