Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti nézegetitek az exeteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti nézegetitek az exeteket?

Figyelt kérdés
Azért szakítottunk mert nincs időnk egymásra. Tudom ez hülyén hangzik, de bonyolult eset és tényleg nem megoldható... Pár napja összefutottunk, én úgy tettem mintha nem látnám. Két baráttal voltam és ők mondták hogy a volt barátom folyamatosan engem néz. Lehet hogy még érdeklem őt? Mert én nem nézegetem azt aki már hidegen hagy... De lehet hogy a fiúk máshogy viselkednek.
2011. aug. 20. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze,hogy néz,hiszen volt közötök egymáshoz...azt nem felejti el az ember csak úgy.
2011. aug. 20. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
De hát most írtad, hogy csak azért szakítottatok, mert nincs időtök egymásra. ISTENEM!
2011. aug. 20. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

engem is szokott bámulni a volt barátom ha találkozok vele valahol ...

olyankor kinyújtom rá a nyelvem és megkérdezem hogy MIT BÁMULSZ?!

ez általába beválik,utána sose mer rámnézni

vagy lehet hogy akkor bámul amikor nem nézek oda,de az meg nagyon nem érdekel :D

2011. aug. 20. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!