Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, miért hívogatjátok az exeteket? Mi okból?
Ha egyszer szakítottatok akkor miért hívogatjátok néha fel csak úgy?
Léci 20on túl írjatok főleg és komoly kapcsolatok után. Köszi ha válaszolsz
Talán azért mert ,kiváncsiak vagyunk mi van vele ,hogyvan?
Föleg ,hosszu kapcsolat után.Attol ,hogy szakitottunk még érdekes a további sorsa.
4. ezt értem, de állítása szerint nem tette túl rajta magát. Most akkor vissza akarna jönni? Szerintetek? Vagy vajon tervezi?
Én nem hívogatom őt, az előző exeket sem hívogattam soha, mert elváltunk és úgy voltam vele, hogy többet nem sok közünk van egymáshoz.
1 hónap után kiváncsiság...törődni szeretnénk vele vmilyen szinten...érdekel mivan vele, esetleg visszaszedni
utána max pár szex reményében
Akkor miért nem jöttök össze ? esküszöm nem értem az a logikát.Valamit érez még irántad és hívogat mert érdekel vele te meg furcsálod miközben tudod hogy még szeret és te is szeretsz és ahelyett hogy megbeszélnétek egymással mi legyen ahelyett itt felteszel egy hülye kérdést ami már meg is van válaszolva.
Logika -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!