Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, miért hívogatjátok az exeteket? Mi okból?
Figyelt kérdés
Ha egyszer szakítottatok akkor miért hívogatjátok néha fel csak úgy?
Léci 20on túl írjatok főleg és komoly kapcsolatok után. Köszi ha válaszolsz
Utolsó: olyan nehéz, mert mikor rákérdeztem akkor össze vissza beszélt, meg olyanokról magyarázott, hogy úgysem lenne közös jövőnk stb. Tehát ezért sem értem a dolgot. Valaki tud tanácsot adni ilyen bajos pasi ügyben?
2012. ápr. 4. 15:21
12/31 anonim válasza:
Teperd le legyen békülős szex ha utána se gondolja meg magát hagyd az ügyet :D
2012. ápr. 4. 15:22
13/31 A kérdező kommentje:
Hasznosabb válasz? Ettől mi komplikáltabbak vagyunk.
2012. ápr. 4. 15:33
14/31 anonim válasza:
Próbáljátok meg újra,nem veszítetek semmit
2012. ápr. 4. 15:34
15/31 anonim válasza:
Viszket a faca... És mivel nincs kedve energiát/pénzt pazarolni arra, hogy felszedjen valakit, inkább téged akaszt le a szögről erre a célra, mert ez sokkal egyszerűbb, kényelmesebb. Bocs.
2012. ápr. 4. 15:35
16/31 A kérdező kommentje:
Biztos nem a szex miatt, ez 100%. Van erre több ok is, nem részletezném.
Szerintem fél újrakezdeni, mert fél, hogy megint beleesünk a hibákba.
2012. ápr. 4. 15:40
17/31 anonim válasza:
Nem tudom meddig voltatok együtt, de egy hosszabb kapcsolatból nem lehet úgy kilépni, hogy ne sérüljünk meg. Még akkor is, ha mi szakítunk, akkor is elszakadnak bizonyos kötelékek és nagy űr marad az emberben, hiszen többé nincs mellette az, akiben bízott, akivel mindent megbeszélhetett, akivel bensőséges titkaik voltak. Szerintem az exed még nem gyógyult ki belőled teljesen, de ne vezessen félre a dolog, bár most talán azt mondaná (és te is), hogy jó lenne újra együtt, az esetek nagyobb részében újra kezdődnének a problémák. A teljes szakítás nem annyi, hogy elváltok egymástól testileg, érzelmileg is el kell válnotok, ahhoz pedig idő kell.
2012. ápr. 4. 15:40
18/31 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés. Az én exemnek van új nője, kijelentette, hogy köztünk már soha nem lesz semmi. Nem értem akkor minek kell lájkolgatnia a fotóimat, irogatnia msn-en, szóvá tenni, hogy milyen jól nézek ki, mennyit fogytam, meg koslatni utánam, hogy miért van rossz kedvem. Komolyan kezdem azt gondolni, hogy a pasik vagy elmebetegek, vagy velejéig romlott görények. Semmi értelmes magyarázatot nem találok erre a viselkedésre.
Nem az lenne a minimum, hogy akkor 8 lépés távolság és megkönnyítjük egymásnak az elválást?
2012. ápr. 4. 15:41
19/31 anonim válasza:
Adj még egy utolsó esélyt a kapcsolatnak,aztán ha nem jön össze,legalább elmondhatod,hogy te mindent megtettél!
2012. ápr. 4. 15:44
20/31 A kérdező kommentje:
18/ - de én is így voltam vele, ezért vagyok összezavarodva
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!