Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magammal sem vagyok tisztában....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magammal sem vagyok tisztában. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az eggyel felettem lévő osztályban. Idén érettségizik. Suliban kértem, hogy adjon oda valamit, mert pont mellettem állt, vagy valami ilyesmi. Majd rámírt facebook-on, és nagyon jól elbeszélgettünk ott 2 hétig, de közben suliban is megkeresett szünetekben, vett nekem kávét. Majd elhívott randizni, elég jól sikerült, de én nem éreztem azt a vibrálás kettőnk között, hogy izgulnék mellette, vagy valami, csak nagyon jól éreztem magam vele, mert nála nincs olyan, hogy csend, tehát ha elakadunk a témákban, kitalál valamit, de nem ilyen hülyeséget, tehát nagyon.. precíz, tudja mit hogy kell. És hazakísért, viszont nem akartam, hogy még megcsókoljon. Oké, Majd a következő napokban rájöttem, hogy én nem vagyok szerelmes belé, tudom ez nem ilyen gyorsan alakul ki, tehát nem éreztem, hogy vonzódnék hozzá, csak nagyon bírom. Ezért megmondtam neki suliban remegő hangokkal. Elfogadta, viszont, nekem még utána mindig remegett a hangom, mert annyira rendes és kedves, hogy megszakadt a szívem, hogy meg kell mondanom neki. Mondtam, hogy semmi bajom vele, egyszerűen nem jött össze. És akkor az napra már hagytuk egymást, de nem is nagyon találkoztunk, meg az órák vége volt már. Majd este rámírt, hogy Nem nyaggat a témával, csak hogy valamit rosszul csinált e. mondtam hogy nem, egyszerűen csak nem jött össze. Nem az ő hibája. Mondta, hogy akkor jó. Azóta nagyon jól megvagyunk. Szinte minden szünetben beszélgetünk, megkeres, kimegyünk az udvarra sétálni. nagyon élvezem a társaságát. Volt hogy suli után beültünk valahova, de ezt tudja ő is, hogy én barátnak titulálom el őt. Viszont nem tudom. Annyiszor gondolok rá, hogy fekszik mellettem, hogy, azt a biztonságérzetet kelti, ha mellettem van. És magam sem tudom eldönteni, hogy most mi van. Nem akarom, hogy ha újra belebonyolódunk, akkor megint megmondjam neki, hogy nem. Mert én is ideges lennék az ő helyében. Nem tudom, kéne éreznem vibrálás, vagy izgulni, mikor vele vagyok. Mert mellette egyáltalán nem, és boldog vagyok, mikor vele vagyok.

Bocsánat, ha hosszú lett, nyafizó.

Ha valaki elolvassa és válaszol rá, azt nagyon köszönöm !

2012. ápr. 3. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt hívják kezdődő vonzalomnak, és általában gyakorló szerelem lesz belőle:)
2012. ápr. 3. 22:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Viszont legjobb barátnőm mondta, hogy nem illik hozzám, és hogy én sokkalta jobbat érdemelnék. Elgondolkodtam rajta, de rájöttem, hogy olyasfajta szeretetet, mint ami ő nyújt nekem, senkitől nem kapok meg.

Olyan is volt nekem, hogy mikor beteg voltam, itthon maradtam, eszembe se jutott egész nap, csak mikor bejelentkeztem face-ra, és rámírt, akkor jutott eszembe. Ez most is így van sokszor, hogy eszembe sem jut. Ez viszont nem jó jel.

2012. ápr. 3. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szerencsés vagy. Ez a srác igen érett lehet, hogy ilyen jól tudja kezelni ezt a helyzetet. Ő is nagyon jól érzi magát Veled, szeretett volna többet, Te pedig korrektül megmondtad neki, hogy részedről ez nem menne. Előtted is emelem kalapom, és hidd el ő is tisztel Téged ezért. Mivel mindketten jól érzitek magatokat a másikkal, vélhetően szereztél egy életre szóló barátot, hacsak nem sodor nagyon messzire titeket egymástól a jövőbeli tanulmányaitok. Szóval becsüld meg a srácot, mint barátot. Hidd el van annyira intelligens, hogy nem fog többet előhozakodni azzal, hogy jöjjetek össze. Innentől majd alakulnak a dolgok. Még az is lehet, hogy egyszer "felsőbb szintre" emelitek a kapcsolatotokat:)

A barátnőkre pedig kérlek szépen most ne hallgass. Ennek a fiúnak a barátsága talán többet ér náluk együttvéve.

2012. ápr. 3. 23:42
 4/10 anonim ***** válasza:

hatalmas respect..kevés lány van ennyire tisztában az érzéseivel és ennyire őszinte...nem ámítja a másikat..

a srác meg tuti odavan érted és egyetértek az előttem szólóval, hogy érzelmileg ő is fejlett mert jól kezeli a dolgot.

Amúgy mért nem szeretnél tőle semmit? Hány évesek vagytok?

2012. ápr. 4. 00:03
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Én 17/L ő 18 éves.

Tudom, hogy nagyon szoros barátságot kötöttem vele, de szinte biztosra vélem, hogy nem 100%-osan barátra tekint rám. És ebben már én sem vagyok olyan biztos, hogy én úgy tekintek e rá. Mert hihetetlen sok szeretetet kapnék tőle, és ahogy körbenéztem a mai társadalomban, hozzá képest a töredékét nem kapnám meg.

Viszont nem tudom, kellene e éreznem valami mást, izgulok e mellette, vagy egyebet. Nem akarok megint úgy belemenni, hogy azt sem tudom mit csinálok, és mint egy hülye liba, megyek a fejem után.

Már nem tekintek rá barátként, viszont még úgy sem, mintha a párom lenne.

Voltam már kapcsolatban, álatlában elég rövidek, szóval nem tudom, mit kéne éreznem ilyenkor, hogy ha valakit máshogy szeretek. Mert már átmentem arra a szintre, hogy iszonyatosan hiányzik, ha mondja, hogy nem lesz fent este chaten. Viszont nagy meglepetésemre mindig ír nekem egy üzenetet, és innen tudom, hogy tényleg nagyon törődik velem.

Szünetre, egy közös programot tervezünk, kettesben, ugyebár baráti státuszban vagyunk, nem tudom, többet érzek e. És tudom, hogy ezt csak én dönthetem el, de mégsem vagyok magammal tisztában, mit kéne éreznem, hogyan lehetnék benne biztos, hogy ő kell nekem, mint a másik felem, mint a párom. Persze nem egy életre tervezni akarok, de ő olyan, hogy ha tönkremegy egy kapcsolat nála, annak nagyon komolynak kell lennie. El sem tudnám képzelni, mi lehetne azaz ok kettőnk között, ami tönkretehetné, tehát ezért, eléggé megfontolom, hogy, s mint érzek.

2012. ápr. 4. 00:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Később ígérem írok többet, de most le kell feküdnöm, mert holnap/ma meló és nagyon korán kell kelnem:) Jó éjt:)
2012. ápr. 4. 01:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Tök aranyosak vagytok:) Nyugi, adj idöt magadnak és neki is! A lényeg,h jól érzed magad vele, és nem az,h jöjjön az az érzés amiröl irsz. Minden a maga idejében:)
2012. ápr. 4. 10:09
 8/10 A kérdező kommentje:

01:17, Köszönöm, akkor még várom a válaszodat :)

10:09, igen-igen én is így gondolkodom, csal egyik percről a másikra többet szeretnék, viszont nem tudom, jól döntenék-e

2012. ápr. 4. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:

No visszatértem:)

Szerintem Te túl sokat gondolkodsz:) Ez bizonyos helyzetekben egyáltalán nem baj, de itt csak felesleges izgalmakat okozol magadnak. Azt hiszem az előző válaszomban is íram, meg most egy másik válaszoló is azt tanácsolta, hogy hagyd alakulni a dolgokat. Még mindig fenntartom én is a véleményemet. Menjetek el ketten arra a közös programra, akár szervezzetek többet is. Rossz vége nem lehet, hiszen mondtad, mennyire kedves ez a fiú.

A szerelmet érezni nem könyvekből kell megtanulni. Tehát igen, sokan vibrálásszerű érzésnek írják le. És? Neked meg lehet, hogy teljesen másképp jön elő. Te magad mondtad, hogy nem tudhatod - lehet már most fülig szerelmes vagy belé;)

Szóval érezd vele magadat jól, a többi pedig majd kialakul. Ne gondolkozz:)

2012. ápr. 5. 09:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Oké :)

Megfogadom. Nagyon köszönöm szépen mindenki válaszát ! :)

2012. ápr. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!