Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam magammal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam magammal hogy el kell felejtenem őt?

Figyelt kérdés
17 lány vagyok!Vólt egy srác akivel már több mint egy éve jóba vóltunk,eleinte nagyon sokat beszélgettünk interneten utána találkoztunk többször is.De mostanában alig ír,ha ráírok meg van mikór vissza se ír pedig azt hiszem hogy belezúgtam nagyon is,és ugy érzem hogy már nem akar tölem semmit és barátkozni sem,ezért ugy döntöttem hogy inkább békén hagyom őt és nem írok neki!De mindig rá gondolok itthon a suliban még ha zenét hallgatok akkor is ő jut az eszembe!Hogyan tegyen ezen túl magam?Az ilyen hülyeségekkel hadjatok hogy "bór meg pálinka!"Köcce.:)
2012. jan. 9. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyilván az volt a baj, hogy írásban is kommunikáltatok...
2012. jan. 9. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Így van, a bor meg a pálinka nagy baromság lenne ilyen esetre megoldásnak.

A Whiskey sokkal jobb (Y)

2012. jan. 9. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is, ha 17 lány vagy, akkor sürgősen keress fel egy pszichológust, mert súlyosan skizofrén vagy!

Másodszor, a bórral nem nagyon tudsz mit kezdeni, mert a gyémánt után a 2. legkeményebb elem.

Harmadszor, keress egy még jóképűbb srácot!

2012. jan. 9. 20:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Miért vagyok skizofrén?
2012. jan. 9. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Tanúlj meg irní te idiotta
2012. jan. 9. 20:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a másik "idióta" is igy írta hülyegyerek! :)
2012. jan. 9. 20:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Skizofrén tessék vedd be a cumid és húzz aludni!
2012. jan. 9. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt írtad h 17 lány vagy. Ha 17 személyiség lakozik benned, akkor bizony skizofrén vagy :P
2012. jan. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!