Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel valaki az itt írók közül, de nem merek neki írni? Tisztában vagyok vele, hogy ez nem társkereső vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 22:01
2/15 anonim válasza:
Miért nem mersz? Azért van az üzenetküldő funkció, gondolom nem fogja leharapni a fejed.
3/15 anonim válasza:
Írj neki, veszíteni nem veszíthetsz vele! :)
4/15 anonim válasza:
Írj nyugodtan, nem veszem zokon;)
5/15 anonim válasza:
ki és miért? írj neki, semmit nem veszíthetsz. 21L
6/15 anonim válasza:
Pfff. Mi az hogy nem mersz? Csak nem harap... Főleg nem monitoron keresztül...
7/15 anonim válasza:
Jaja, írj, max nem válaszol, mint, ahogy én sem egy tegnapi kedves úrnak, aki megtisztelt az "akarsz b@szni" kérdésével...
8/15 anonim válasza:
Ismered az illetőt,vagy csak itt olvastad a kérdéseit?
10/15 A kérdező kommentje:
Milyen értelemben vannak arcok?Nos az kicsit kellemetlen lehetett,mikor az "úr" ilyet kérdezett.Nekem nem állt szándékomban ilyen kérdést feltenni,de az üzenetváltások alatt a gondolataim elbóklásztak...ez talán nem bűn.
2012. febr. 9. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!