Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ennyire nem vagyok tisztában...

Ennyire nem vagyok tisztában magammal? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Más is van úgy, hogy nem érzi egyáltalán a gyógyszer hatását. Ez egy gyakorlatias példa ami a problémámmal összefügg. Arról lenne szó, hogy gyakran nem tudom, hogy mit miért akarok. Mintha több szinten működne az agyam, a gondolataim. Az egyik azt mondja gonosz vagyok a másik azt mondja mások a hibások. És mindig tudok mélyebb szintre menni, de minden szinten más lesz a válasz. Nem tudom, hogy valójában ki vagyok és nem vagyok tisztában a testemmel, a gondolataimmal, érzéseimmel. Ha valakit megbántok, akkor is el tudom magammal hitetni, hogy ő volt a hibás, és sajnáltatom magam, még sírok is (nem feltétlenül akkor ha látnak). Mintha az egész életem hullámzó lenne. Például egy ideig bírom az közösséget ahova járok, aztán megunom, aztán megunom, hogy megunom és megint szeretem. Aztán megunom, hogy szeretem...stb.

Nem tudom, mennyire érthető amit leírtam, most először próbáltam összeszedni. Más is van így?

2011. jan. 24. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

,,aztán megunom, aztán megunom, hogy megunom és megint szeretem. Aztán megunom, hogy szeretem...stb.,,és aztán megunod, h szereted,és szereted,m megundod,majd ismét megunod, m szereted, m megunod, m unod, h meguntad, majd megszereted,m meguntad, h meguntad?

:D

2011. jan. 24. 15:00
 2/7 tetris ***** válasza:
Tipikus kamaszkori érzelmi hullámvölgyek, hullámhegyek.
2011. jan. 24. 15:17
 3/7 A kérdező kommentje:

első válaszoló...valahogy igen! :)

Az is hullámzó tehát, hogy akarom-e a szokásosat vagy nem. És mivel ez az egész egy másik szinten megy mint a szokásos jó/rossz érzés, a két hullám mintha interferálna.

A tinédzser kori hullámvölgyek beleférnek 17 évesen?

2011. jan. 24. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy leányzónak? Vastagon beleférnek. Étkezzél rendesen, pihenj eleget, mozogj amennyit csak bírsz, és eszedbe ne jusson fogyókúrázni. Tanulj. Kössed le a figyelmedet. Ne magadat lessed, hanem a szomszéd fiút hódítsd meg.
2011. jan. 24. 21:29
 5/7 A kérdező kommentje:
...fiú vagyok :)
2011. jan. 25. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
egy fiúnyzónak is beleférnek szerintem :D
2011. jan. 26. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha fiú vagy. Akkor a szomszéd lányát ....
2011. jan. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!