Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most megharagudott ram? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megharagudott ram? Csak azt akartam hogy tisztában legyen a dolgokkal.

Figyelt kérdés
Van egy fiu. Regen nagyon sokat voltunk egyutt, de soha nem tortent koztunk semmi. Baratkent tekintek ra, de messzi rokonok is vagyunk. Osszevesztunk, majd a mult heten beszelgettunk es ugy nez ki, hogy kibekultunk. Hianyzott, de ugy mint barat, akivel rengeteget lehet hulyulni es rohogni rajta. Ennyi, nincsenek erzeseim iranta. Ez alatt az ido alatt amig rosszban voltunk, lett neki egy baratnoje ( nem igazan szereti ). Nekem is van baratom, de ezt tobben nem tudjak. Szeretem a baratomat. Ez a fiu mindig mondja h menjek vele, elnezunk ide oda, de nem megyek, mert a baratomnak sem tetszenne es az o baratnojenek sem. Nem akarok bajt. Ma megmondtam neki, h van baratom es o mintha megharagudott volna es mashogy viselkedett. Nem ertem magamat sem, hogy ez most mi velem, mert nem erzek iranta semmit, de bant hogy ugymond ez nem esett neki jo. Szerintetek?
2012. márc. 29. 20:14
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem a pasi otthagyta volna érted a barátnőjét!

mert téged jobban szeret!

de te őt nem eléggé, nem annyira...

de talán jó h megtudta hogy te hogy is állsz hozzá...

2012. márc. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!