Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon megharagudott mert féltékenykedek és azt hiszi nem bizok benne. Ezért azt mondta hogy ha egy értelmes dolgot mondok neki h miért legyünk együtt akkor jó, és hogy miért higgye el hogy meg fogok változni ezzel kapcs ban?
ha féltékenykedsz az azt jelenti hogy nem bízol benne...
amúgy ha már idáig jutottatok akkor nem tehetsz sok mindent... ez kb már veszett ügy...
mond neki azt h ő túl jó pasi és ezért voltál féltékeny, mert nagyon jól tudtad h ő egy fönyeremény, meg h biztos minden csaj szemet vetett rá és te meg érzelmileg önző voltál és ez volt a féltékenykedés...
a pasikat a farkuknál vagy az egójuknál lehet csak megfogni :D
20/F
Az én barátnőm is ilyen. Szeretem, de pokol, amit művel. Azt sem lehet neki elmondani, ha kilépek itthonról, annyira féltékeny, a barátaimtól is félt. Mindenben veszélyt lát. Számtalanszor ki akartam tenni már e miatt, de szeretem.
Nem érti meg milyen szörnyű az amit csinál.
Ha egy kicsit is szereted, próbáld meg a féltékenységed magadban elrendezni, mert a bizonytalanság az úgyis belőled jön, nem a másik tesz hozzá.
Ez egy olyan borzasztó dolog, ami egy idő után agyonnyomja még a jó kapcsolatokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!