Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom felköszöntött facebook üzenőfalon. Én kedveltem, ezért a mostani barátom nagyon megharagudott rám és elküldött a pi. Ba. Szerintetek igaza van?
Nem tehetsz róla,hogy írt neked az exed.
Elég gyerekes a felfogása.
Én féltékeny típus vagyok,de ezen nincs mit felháborodni...
Nem is értem ezt,ha titkaid lennének előtte az ex-eddel kapcsolatban,akkor azt nem a facebook üzenőfalán folytatnátok,publikusan.
KUV*RA SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pasid tuti, hogy egy kiba*ott páwa, gondolom érted ezzel mire gondolok. Egy tipikus gyökér nyavalygós divatbu*i.
Miazmár, hogy az exed ír facebook-on, vagyis felköszönt, te lájkolod, a barátod meg elküld a pic*aba????? Hagy ott a büdös fa*ba. Azt a rohadt, ez nagyon felhúzott, de az is, hogy te meg ilyen buta vagy, hogy még gondolkozol rajta, hogy igaza van-e. Azt a kis facebook bu*i rinyagépet a helyedbe beoltanám, és ott hagynám, mert ez anyira szánalmas, hogy. áááá
Inkább nem is mondok semmit, ez annyira nonszensz, hogy nem tudok rá a káromkodásokon kívül mit írni. De amit írtam, abba biztos vagyok, hogy egy ilyen gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!