Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellenek még valakinek a rocker srácok? 16/f
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szőrös, büdös állat mielőtt valaki arra gondolna rögtön a rockerből. Olyanokra gondolok akik farmerben tornacipőben meg egyszínű pulóverekben/pólókban járnak.2012. márc. 30. 15:55
41/42 anonim válasza:
Gyerekek megkérdezhetem ha az ember „nem a ruhától,és nem is a zenétől lesz rocker” akkor mi a kékeres ló**sztól? :'D néha sírok bizonyos emberek sötétségétől. Ennél már csak az jobb amikor valaki azt mondja hogy „emós” 😂 LOL a rocker nem egy életérzés csak annyi hogy mások, más zenét hallgatnak aszt cső. Én emo vagyok ami nem a zenéről szól elsősorba. Hanem egy bizonyos világnézetről,amit az embutult társadalom nem ért meg. :P
42/42 anonim válasza:
Mellesleg ne b**izzon senki. Mert ha megtalálom megsimogatom az arcát acélbetétessel. :P A melegek nem rossz emberek,ugyan olyanok mint bárki más, csak a másik nemhez vonzódnak. Aszt akkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!