Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék valakinek tetszeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék valakinek tetszeni?

Figyelt kérdés
van egy fiú akit szeretek és nem tudom hogyan közeledhetnék hozzá? itt lakik hozzám közel és van barátnőm aki az ő utcájában lakik de neki meg nem merem elmondani h tetszik nekem. hogyan közeledmetnék hozzá? fontos lenne.
2012. márc. 19. 15:25
 1/6 A kérdező kommentje:
fontos lenne nagyoon !!
2012. márc. 19. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? és mennyi idős a fiú?
2012. márc. 19. 15:34
 3/6 anonim válasza:
Figyelj, szerintem próbálj meg vele beszélgetni. De azért kerüld el, hogy olyan hatást kelts, mint valami buta liba. Ergo, csak akkor nevess, ha tényleg nevethetnéked van. És még valami: MOSOLYOGJ!
2012. márc. 19. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Most tőlünk kérdezed, hogy szeretnél -e tetszeni valakinek?
2012. márc. 19. 15:59
 5/6 Picilàny (1986) ***** válasza:
Beszélj vele :).Ne legyél szégyelős.A mai pasik nem naon udvaronak màr :(.Lehet Ő is ìgy gondolja csak nem megy oda hozzàd,mert ma màr nem szokàs Pasiknàl.De az is normàlis ma màr ha te mész oda :).
2012. márc. 19. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok nemsokára 14 és ő is ennyi.. de az a baj hogy szerintem aki tetszik neki oda megy hozá szivatgatja meg ilyenek és velem nem nagyon mert túl félénknek tart engem pedig eggyáltalán nem vagyok az :D
2012. márc. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!