Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellenek még valakinek a rocker srácok? 16/f
Nekem kellenének, de mitől vagy te rocker? :D
Bocsi. Na, amúgy ez nem ettől függ. Tudom, ezt párszor már megkaptad... Igazából inkább behatárolhatnák a válaszolók, mire gondolsz, ha azt írnád le, m ilyen zenét hallgatsz, és hogyan gondolkodsz... És még sok minden mást, amit így most nem tudok megfogalmazni. Szóval nem tudom :D
Válasz arra, hogy miket hallgatok most, ha sorolnám nem férne ki. :) Szűkítek rajta inkább: Hard Rock(AC/DC és hasonló régebbiek), Power Metal(Hammerfall és társai), Folk Metal(Dalriada), Blues, Thrash Metal.
A gondolkozásomat meg leírni és megfogalmazni elég sokáig tartana, főleg úgy, hogy mások is eligazodjanak rajta, hogy én mit miképpen képzelek el és gondolok. Ebbe nem merülnék most bele.
Persze h kellenek : D
Orulok h vannak olyan rocker sracok akik nem a stilusbu.zi iranyzatba tartoznak :) enis olyan rockercsaj vagyok akinek a ruharara nem csak rock cuccokbol all :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!