Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellenek még valakinek a rocker srácok? 16/f

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szőrös, büdös állat mielőtt valaki arra gondolna rögtön a rockerből. Olyanokra gondolok akik farmerben tornacipőben meg egyszínű pulóverekben/pólókban járnak.
2012. márc. 30. 15:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy szőrös, büdös állat mielőtt valaki arra gondolna ->bocs, tuti félreolvastam. Nem gondolod, hogy ez a sztereotípia (amivel eddig még nem találkoztam)az ilyen megnyilvánulások miatt is kialakul? Hogy rögtön ezzel védekeznek? Ettől függetlenül az előbbieket továbbra is fenntartom.
2012. ápr. 1. 11:41
 32/42 A kérdező kommentje:
Én találkoztam már egy pár ilyennel, bocs a kérdés leírása volt a rossz, tudom. De akár hol olvasol minden második kommentárba a rockerekről ezt írják le. Az, hogy valaki olyan e mint a leírásomba van nem stílus függő, hanem ember függő.
2012. ápr. 1. 13:30
 33/42 k.lau13 ***** válasza:

Nekem kellenének, de mitől vagy te rocker? :D

Bocsi. Na, amúgy ez nem ettől függ. Tudom, ezt párszor már megkaptad... Igazából inkább behatárolhatnák a válaszolók, mire gondolsz, ha azt írnád le, m ilyen zenét hallgatsz, és hogyan gondolkodsz... És még sok minden mást, amit így most nem tudok megfogalmazni. Szóval nem tudom :D

2012. ápr. 9. 22:13
 34/42 A kérdező kommentje:

Válasz arra, hogy miket hallgatok most, ha sorolnám nem férne ki. :) Szűkítek rajta inkább: Hard Rock(AC/DC és hasonló régebbiek), Power Metal(Hammerfall és társai), Folk Metal(Dalriada), Blues, Thrash Metal.

A gondolkozásomat meg leírni és megfogalmazni elég sokáig tartana, főleg úgy, hogy mások is eligazodjanak rajta, hogy én mit miképpen képzelek el és gondolok. Ebbe nem merülnék most bele.

2012. ápr. 10. 16:02
 35/42 k.lau13 ***** válasza:
aha, éértem... hát, így már azért jobban elhihető, hogy rocker vagy :))
2012. ápr. 10. 18:50
 36/42 anonim ***** válasza:
igen, NEKEM!:D
2012. máj. 30. 22:14
 37/42 anonim ***** válasza:

Persze h kellenek : D

Orulok h vannak olyan rocker sracok akik nem a stilusbu.zi iranyzatba tartoznak :) enis olyan rockercsaj vagyok akinek a ruharara nem csak rock cuccokbol all :)

2012. aug. 30. 02:24
 38/42 anonim ***** válasza:
37 es vagyok 15/L :)
2012. aug. 30. 02:25
 39/42 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek :)

19/L

2014. máj. 5. 18:06
 40/42 anonim válasza:
Nem a öltözködésed tesz rockeré
2014. aug. 21. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!