Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex vissza szerzése? Bevállt már valakinek? Ha igen mennyi idő után?
ma 11:53
Elolvastam a könyvet.A könyv az arról szól és arra világít rá hogy mit hibázik sok ember a kapcsolatokban.Nagyon sok dolgot helyre tett bennem.Viszont ha nem ebbe a kapcsolatodban,de a következőben kamatoztatni fogod.Mivel olyan viselkdési hibákra mutat rá,ami sok embernek tönkre teszi a kapcsolatát.Segít abban hogy a volt párod olyannak lásson akibe bele szeretett és ezt a szintet tudd is tartani,mert sok kapcsolatban azt a hibát követik el.Érdemes elolvasni mert nem csak a visszhóditásról szól,hanem arról is hogy mikén tartsd rendbe a kapcsolatodat és hogy ne függjön egymástól két ember.A vissza szerzés lényege az hogy úgy lásson téges mint amikor össze jöttetek,innentől kezdve neked az a dolgod hogy szinten tartsd a dolgot és ne feküdjél és lustuljál bele a kapcsolatban amit sokan tesznek.
Jártunk 2 hónapig, kidobott. 1 hét múlva én olyan hülye voltam, hogy ugrottam az első szavára és újra együtt voltunk. (15 voltam)
Jártunk fél évig, kidobtam. Elegem volt belőle. Igazából csak egy ember voltam, aki végighallgatta az összes problémáját, aki szerette őt, de vissza semmit nem kapott. Másszóval: kihasznált. (16 voltam)
Utána egy fiúval akit nagyon szerettem kb 10 hónapig együtt voltunk amikor megint elkezdtünk beszélni az exemmel. Hülye ötlet volt. Elég mélyponton volt akkor kapcsolatom és ő mindig megvigasztalt. A fiúval, akit akkor tényleg nagyon szerettem akivel, 10 teljes hónapot együtt voltam eldobtam magamtól. Dühös voltam, ő is. Hangos szakítás volt és még a baráti körünk is teljesen szétesett emiatt. (18 körül voltam amikor szakítottunk)
Harmadjára is megpróbáltam az exemmel. Eldöntöttük hogy ez lesz az utolsó. Boldogok voltunk. Eljegyzett. A családom is nagyon szerette. Múlt héten közös megfontolásból szakítottunk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!