Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltozott valakinek a...

Megváltozott valakinek a csalfa férje?

Figyelt kérdés

Az én férjemmel 5 éve vagyunk együtt. 30 alattiak vagyunk mindketten. Egy véletlen folytán derült ki, hogy az 5 év alatt végig megcsalt. Évente 1-2 nővel volt szex kapcsolata. Olyan szex társkeresőn felszedett egy nőt, szexeltek, és ennyi. Minden nő 35-40 feletti volt. tudom, hogy valamelyikkel többször is találkozott. Bevallása szerint érzelem mentes csak szex volt, mert előttem még nem élte ki magát..Azt mondta, hogy én fontosabb vagyok, többé nem tesz ilyet...ugye ezt nem tudhatom, hisz ezt is 5 évig tudta a hátam mögött csinálni..Bizalmam semmi, de remélem, hogy van még számunkra remény, mert nagyon szeretem...

Valaki járt már hasonló helyzetben? Valóban meg tud változni?

2012. márc. 14. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis fog megváltozni, 5 éven keresztül csalt, ráadásul érzelem mentesen, ami még gázabb, mert ebből kiindulva nem tudja fékezni az ösztöneit. Keress egy normális pasit, ő meg élje ki magát továbbra is egyedülállóként.
2012. márc. 14. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy nagyon naivnak és butának kell lennie annak a nőnek, aki bedől ennek az érzelemmentes szex dumának. Akinek csak annyit jelentek, hogy érzelmek nélkül félrekefél, az menjen a francba. Esélyt sem adok, hogy megváltozzon. Itt ráadásul nem egy esetről van szó.
2012. márc. 14. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. El is váltam, nem voltam akkora mamlasz mint te, hogy több megcsalás után még esélyt adjak...
2012. márc. 14. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen után még gondolkodsz rajta, hogy megbocsáss e?? Legyen benned tartás és keress egy olyat aki megbecsül téged.

Undorító...

2012. márc. 14. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
jah ha szereted akkor maradj.Az elkövetkező 30év is így fog eltelni.És még örülj ha nem visz haza valami nyavaját.Nagyon fontos vagy neki de tényleg..
2012. márc. 14. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg így mutatja ki, hogy mennyire szeret téged. Nem akar mindenféle gusztustalan játékokba belekényszeríteni, nem akarja meggyalázni a tested, mert annyira tisztel. Inkább más nőkön kiéli magát, hogy tisztán a lelked szerethesse, mindenféle alantas testi vágy nélkül.

Na jó, félre a tréfát... Dobd ki a pics@ba, ez az ember sz@rt sem ér.

2012. márc. 14. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Még a csalfa feleség sem változik meg, soha !
2012. márc. 14. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnos soha nem fog megváltozni....

Őrülj,hogy kiderül még ilyen fiatalon...

Kezdj új életet,ha nem akarsz belekeseredni a mostaniba!

Biztos azt vártad,hogy azt irjuk..adj esélyt bla-bla-bla

De nem,mert én sajnos tapasztaltam ..adtam esélyt...kár volt!

Mostmár tudom,h ott akkor azonnal ki kellett volna raknom az exet!!!

Én idióta...még kinlódtam x évet a semmiért...

Mások kárából tanulj,ne a magadéból!

2012. márc. 14. 22:42
 9/10 tetris ***** válasza:

Szerintem se fog megváltozni, ilyen marad. Szoknyák után fog rohangálni még hetven évesen is. A nagy kérdés itt az, hogy elfogadod-e őt ezzel együtt is?

Mert nyilván a női büszkeség azt mondatja, hogy azonnal dobd ki. De ha szereted, akkor ez nem olyan könnyű.

Az, hogy többet nem tesz ilyet, egyszerúen betarthatatlan lesz számára. De még ha be is tartaná, akkor se fogod tudni biztosan azt sose, hogy tényleg hűséges-e.Állandóan ott lenne köztetek a kétely, hiszen már megromlott bizalom.

A helyzet később csak még nehezebb lenne, ha már gyermekeitek is lennének.Ha mellette döntenél mégis, mindennapos lenne számodra a megalázottság, a kiszolgáltatottság, a keserűség, a bizonytalanság érzése. A gyerekeknek se lenne jó, mivel éreznék, hogy valami nincs rendjén köztetek.(akár vannak már, akár még nincsenek) Neki viszont annál jobb lenne, rendes feleség, gyerekek(?), biztos családi háttér, meleg vacsi, tiszta ruha, meg alkalmanként egy kis külön kufircolás. Férfi ennél többet nem is kívánhat.

Ha már megingott a bizalom, akkor abba a kapcsolatba kár több energiát feccölni. Szeret téged ez az ember, de nem eléggé. Annyira legalábbis nem, hogy hűséges maradjon hozzád.

Én is csak azt ajánlom, amit a többiek is. Vess véget ennek a kapcsolatnak, mert nincs biztos jövője. Azt írod, 30 alattiak vagytok mindketten, vagyis még nagyon fiatal vagy. Még nem késtél le semmiről. Kezdj egy új életet mással.

Sok szerencsét kivánok!

2012. márc. 15. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy nem érdemes mellette megmaradni, de egy árva utalás sincs arra, milyen e szexuális életetek.

Ez pedig ebben a szituban azért nem elhanyagolható.....

2012. márc. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!