Van valakinek valami ötlete? Úgy érzem 34 évesen vége az életemnek.
Kellene igényelni anyukád részére valami nyugdíjszerű ellátást.
Van 40 éve? Ha nincs akkor rokkant ellátás vagy rehabilitációs járadék jöhetne szóba.
Szerintem azért vannak normális férfiak is, fogsz találni valakit.
Majdnem egyszerre írtunk, szóval van nyugdíja. Arra lehet kérni méltányossági emelést a lakóhelye szerint illetékes Nyugdíjbiztosítónál, illetve egyszeri segélyt a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál.
Állami otthonban is lehet próbálkozni, úgy tudom, azok ingyenesek.
Ott van anyukád aki gondozásra szorul. Ha te elmennél senkije sem lenne. De szerintem ő nem akar neked rosszat úgyhogy ha otthonba küldenéd ahol tudnak rá vigyázni akkor már lenne egy kis szabadidőd. Persze a rendszeres látogatást nem szabad elfelejteni és hidd el mivel az anyukád, csak jót akarna neked, azt akarná hogy jobb életed legyen.
Munkával kapcsolatban annyit hogy próbálj meg másfelé tekintgetni, de csak akkor kockáztass ha biztos vagy a dolgokban.
A kikapcsolódást pedig ne felejtsd el. 1 hónapban 1X legalább menny el valahová a közelben vagy chatelj valakivel.
Így talán a magánéleted is rendeződik.
Ami pedig a legfontosabb(mert a kérdésedből elég erős öngyilkos hajlamot vettem ki a végső elkeseredésed miatt)
Nyomorban élni még mindig jobb, mint meghalni benne!
(ismerős lehet a Dr.House-ból de nem a show a lényeg hanem az hogy igaza van)
Én is sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de azért ne add fel. Fiatal vagy, és ha egy 6 éves kapcsolat után a párod azért hagyott el, mert ápolnod kell az édesanyádat, akkor nem is szeretett igazán. Mi lett volna, ha veled történik valami? Az én édesapám az agyvérzése után kb 1 évvel már tudott rendesen járni, és gondoskodni magáról, ezt kivánom édesanyádnak is.
Hidd el azért vannak még megértő férfiak is, igaz keresni kell. Lehet, hogy most éppen nem ez a megfelelő időszak párkeresésre, de még 1-2 év múlva sem késő.
Én 50 évesen kezdtem újra az életem, és soha ilyen boldog nem voltam mint most a párommal, akivel 5 éve élünk együtt, és mindenben számithatok rá.
Állami otthon már próbáltam, csak 2 év a várólista. De van ahol 5 év.
A méltányossági emelést még megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!