Van valakinek valami ötlete? Úgy érzem 34 évesen vége az életemnek.
Kiút mindig van!Én 22 vagyok és ebben a cipőben járok..Bár jobban állunk,mivel az én anyukámmal 2 éve történt és lassan ,de biztosan haladunk a gyógyulás felé...Mindig jobban van szerencsére...
Én sem tudtam egyetemre menni,de még csak dolgozni sem,most már ha sikerül egy garzont intéznem,akkor elkezdhetem az életem...Ő is bármit megtenne értem fordított esetben...
Ne félj,meg fog oldódni minden és egyáltalán nincs vége az életednek...Tudom nehéz ilyen helyzetben,de fel a fejjel maradjon benned egy kis optimizmus is...Párod pedig egyáltalán ne sajnáld,szerintem ha igazán szeretett volna,akkor kitart melletted.Barátom is segített nagyon sok helyzetben,akkor még nem volt jogosítványom,autóm sem,Ő vitt minket orvosokhoz,nem egyszer kézben hozta be édesanyámat és még sorolhatnám...Ezt sosem felejtem el Neki...
14-es vagyok...
Az ápolási díj majdnem mindenkinek más összeg,több dologból számolják ki...Én 216 eurót kapok,nem sok,de több,mint a semmi..
Itthon ez nem így van. Ennek az összegnek lehet a 80 v 130%-a, de ha kap mellette mást, akkor csak a különbözet jár ápolási díjként.
Itt is vannak szempontok, de pénz, az nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!