Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem rocker nőknek tetszhet egy rocker srác?
Nekem némelyikük kifejezetten tetszik! Talán azért, mert nem ezt a mai divat-b*zi stílust képviselik.
Azért azt hozzá kell tennem, hogy nevetségessé ne fajuljunk.
24/n
Tetszhet persze.
Néha irigykedve néztem az álomszép, hosszú hajú, rocker férfiakat, hogy milyen kis átlagos, külsőleg legalábbis, nem a stílust követő barátnőik vannak.
őszintén, a második válaszolót nem értem... :P bocsi :D
Amúgy őszintén, két dolgot tudok neked mmondani:
1. A tetszés nem stílustól függ.
2. A rockerség nem az öltözködéstől függ.
Hogy ez a két állítás pont kiüti egymást, vagy inkább egymásból következnek, az nézőpontkérdése.
Mindenesetre stílustól eltekintve tetszhet valakinek valaki, és kinézettől eltekintve lehet valaki rocker :D
Magyarul nem igazán zárja ki egymást a "nem rocker" és a rocker. Amúgy is, a rocker egy gondolkodásmód, szóval ez elméletileg a nőnek mindegy kéne hogy legyen(jó, mondjuk gondolkodástól függ a viselkedés is), szóval ez a srác dolga. vagyis én így látom, szerintem így van. Szóval maga a tetszés kérdése(mert persze mondjuk attól függetlenül, hogy a rock gondolkodásmód, zene, és életérzés, a rocker azért megpróbál úgy kinézni, mint egy rocker) az személyfüggő, a nőnek vagy tetszik a srác, vagy nem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!