Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen könnyű az életük a nőknek? Nem kell küzdeniük semmiért, mégis mindent megkapnak. Ez nem igazságtalan?
nem neked kell minden hónapba menstruálni, és nem neked kell gyereket szülnöd.. és nem mindegyik nő ilyen. -.-
inkább ásdelmagad.
Én az ilyen nőket kerülöm.
Vannak olyan lányok akiket szeretek, azok kb ilyenek:
Dolgoznak, ha gyerekvállalásról van szó szülnek, aztán gyereket nevelnek mosnak főznek takarítanak, a családi környezetet megteremtik. Mindezek előtt tanulnak és a külsőre is fordítanak figyelmet. A párkapcsolatból kiveszik a részüket annyira mint mi férfiak.
Van ami a férfiak és van ami a nők dolga.
Sajnálom, hogy csak ilyen nőkkel találkoztál (:
Ök szülnek gyereket ,szenvednek vele éveken keresztül adnak neked kaját takritanak mosnak rád ,kisolgálnak egész éltedben,dolgoznak mind e melett és még sorolhatnám
Ugyhogy nincs igazad.
37/F
Engem nem tart el a párom. Dolgozok. Mellette mosok, főzük, takarítok. Sokat teszek azért h jó legyen a párkapcsolatom és az ágyban sem csak fekszek. És amint mondták a nő menstruál, szül, szoptat, gyereket nevel
Egy hímsoviniszta balf vagy. Am ha már így vesszük, a pasik is csak kiválasztják a leghelyesebb csajt. Gondolom a korod után az F az fiúcskát jelent, mert egy férfi nem így gondolkozik
Hm nem tudom. Engem kiskoromba bántalmazott szexuálisan a nevelőapám, és amikor kiderült anyámra se senkire nem számíthattam.
Meg kellett küzdenem vele, hogy boldog életem legyen.
Most már hála Istennek férjnél vagyok, és igenis teszek a kapcsolatomért, dolgozok, nem tartatom el magam!
Szerintem az az egyetlen ami bosszantó, hogy te ezeket így gondolod.
Köszönöm a férfiaknak a nők nevében, akik kiállnak értünk!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!