Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz-e, hogy a nőknek átlagban sokkal fontosabb a külső mint a belső a fúknak meg nem számít annyira?
Úgy vettem észre a környezetembe hogy a nők sokkal inkább rámondják egy pasira, hogy "nem vagy az esetem" mint egy pasi a nőre.
Szerintem az lehet a magyarázata hogy a nők sokkal jobban is törődnek a külsejükkel mint a fiúk, ezért is akarnak maguk mellé helyes pasit ill. ez még azért lehet, mert a nőknek jó gén kell ez az ösztönükbe is benne van és ezért nézik a külsőt (izomzat, testfelépítést stb) egy fiúnak meg csak az a feladata hogy minél többször örökítse a génjeit, ezért termelődik egy fiúnak több millió hímivarsejt naponta a nőknek meg havi 1-2.
Ti hogy gondoljátok ezt?
Szerintem ez azért hülyeség, mert a nők nem kerülnek olyan helyzetbe, hogy a pasinak azt kelljen mondania, "nem vagy az esetem", hiszen még ma is elég ritka, hogy lány kezdeményez olyan intenzíven, hogy a pasinak mondania kelljen valami ilyet. Viszont a pasik meg kezdeményeznek a nőknél, aztán vagy bejön, vagy nem.
Tehát ez nem azért van, mert valamelyik nemnek fontosabb a külső, hanem azért, mert más a helyzetük (nem mindegy, ki szervál, és ki fogad... :)
Amúgy szerintem kb. mindkét nemben azonos arányban vannak, akik külsőre, pénzre hajtanak, mint akik nem.
Szerintem nagy igazság van abban, hogy a külsö nem számít sokat, de kedvesnek sem szabad lenni.
Jó példa erre két haverom. Életemben nem tudnék olyan szinten lekezelö lenni a Nökkel, mint Ök és tapadnak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!