Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellenek még valakinek a rocker srácok? 16/f
Nézd, a tetszés nem stílustól függ. Ha meg egy lány ezért utasít vissza, akkor..most komolyan? Kéne neked olyan lány? Hogyan tudná az a belsőt értékelni?
Ja, és semmiképp se változz meg! Isten vagy! :D
És hidd el, bárkivel összejöhetsz, attól függetlenül, hogy rocker vagy.
(Alterrock-fan)
Egyébként... Pesti vagy? :D
a kérdés, kedves 19-es az a rocker stílus,én a videón látható emberekre céloztam,nekem ápolatlannak tünnek,a mocskos szót is csak te használtad
nem a rock zene volt a kérdés témája,olvasd el a kérdést mégegyszer..nekem nem az esetem ez a stílus,de az téged ne zavarjon
nekem pont ők jönnek be, meg a punkok :DD
bár én nem igazán hallgatok rock zenét:)
Vannak akiknek kellenek, de az igaziak, nem az ilyen kis beképzeltek, mint amilyen Te vagy, más bocs, de nagyon visszatetsző a stílusod, ahogy írsz. A barátom nem büdös, nem szőrös, bunkó állat, derékig ér a haja, de nem loncsos és ápilatlan. Az, hogy a skandináv folkmetál zenészek kinézetre milyenek, még nem jelenti, hogy ápolatlanok. Rockmaratonon a Korliklaani maradt a koncert után, többször elmentem mellettük (nem direkt, csak szembejöttek) és egyik se volt büdös. Szerintem komoly gondjaid vannak a rockerság megfogalmazásával. Nem a ruha teszi a rockereket, ez igaz, de attól sem lesz valaki az, hogy olyan zenét hallgat. Ez egy életérzés, ami beleivódik az emberbe. Ne haragudj, amiért ezt mondom, de nálad nagyon nem olyan érzésem van. Akkor 16 évesen nem itt nyavalyognál, hogy kinek kellesz...
25/N
Már bocs de itt az előzőekben a kinézetről volt szó, nem a büdösségről. És a Korpiklaani tagjaira ránézel neked se az igényesség jut eszedbe elsőnek. A büdösségre meg
visszatérve egy koncert után bárki az lesz, de vannak olyan hitű emberek, hogy minden rocker büdös és ha hosszú haja van akkor az meg zsíros is. Lehet h 9 rockerből 10nek ápolt hosszú haja van, de az miatt az 1 miatt általánosítanak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!