Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még is mi, túlreagálom?
A pasim állítólag arról híres, hogy ő sose csalna meg senkit se,előbb halna meg. Nemrégen észrevettem a facebook on ,hogy egy lánynak olyanokat írt, majdnem egy hónappal azután, miután összejöttünk, ami eléggé félreérthető. Az volt ott,hogy a lány írta,hogy látom van barátnőd...a barátom írta,hogy hát igen sajna,lemaradtál,nem te lettél a barátnőm, stb... de még gondolok rád...a csaj írta erre,hogy a barátnődre gondolj, ne pedig rám, a barátom erre azt írta,hogy rám is gondol, de a csajra is stb.. ilyenek voltak ott. Az előző beszélgetéseiket elolvasva ( mikor még nem ismertem a barátomat) úgy tűnt,mintha flörtölnének, és mintha tetszenének egymásnak. Rákérdeztem a barátomnál,hogy ez mi, de abszolút tagadta,és azt mondta,hogy ezt játsszák a csajjal,és hogy ismerik egymást,mert egy vonattal szoktak menni.És ehhez még hozzá tette,hogy nem járna a csajjal, nézzem már meg h néz ki...( amúgy semmi baja a csajnak..).
Amúgy ezután pár hónappal az exének is irogatott,hogy találkozzanak..., erről is nemrégen értesültem, de ezt is tagadta,viszont itt láttam,hogy nem birja megmagyarázni, és ő is mondta,hogy nem tudja megmagyarázni,miért akart találkozni az exével..Ezek után nekem gyanús az előző csajszi is...hogy nem csak szórakoznak. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!