Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lánykérés inkább elrontotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánykérés inkább elrontotta a kapcsolatunkat, mintsem megerősítette. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, nagyon szerettem volna, ha a párom megkér majd a jövőben, de egyáltalán nem vártam el, főleg nem úgy, hogy még csak 10-11 hónapja vagyunk együtt.

Mostanában többször játszadoztunk a gondolattal, ahogy vasárnap is, amikor wellnessezni készültünk, egy nászutas lakosztályba... Este is, amikor már a pezsgőfürdőben ültünk. Én mondtam neki, hogy csak akkor kérje meg a kezem majd, ha már komolyan is gondolja.. Erre fogalmam sincs miért, megkérdezte komolyan is. Nem mondott semmit azon kívül, hogy hozzá megyek e. Először furcsálltam, de igent mondtam, ami másnapra nemre módosult, mert nem tetszett amit kiszedtem belőle, hogy ez most miért vagy mi lesz, mennyire gondolja komolyan. Ezeket hallottam: úgysem változtat semmit a kapcsolatunkon, miért ne, úgyis nászutas lakosztályban is vagyunk, már a reggeli játszadozásnál is komolyan gondolta kicsit, hivatalos majd az első évfordulónkon lenne, gyűrűt is akkor kapnék, apámnak nem tudom, azért akarja mert nem is olyan távoli, hisz úgyis affelé tart a kapcsolatunk, megvalósítható és blabla. Szóval semmi ami jólesne, és amit én ilyenkor hallani akarnék.. Azóta csak bőgök, már abban is kételkedek, hogy szeret... Vélemény?

20L

2012. márc. 14. 15:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
apámnak nem tudom hogy mondanám el*
2012. márc. 14. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:

hát elég kusza így, de ne sírj, én 20 évesen nem mentem volna férjhez

de az eljegyzés (mennyasszonyság) nagyon szép időszak

az se baj ha évekig tart:)

2012. márc. 14. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne sírj, szerintem csak hűjén fejezte ki magát, ilyenek a férfiak, néha én is ilyen vagyok, de biztos hogy szeret, hiába nem kérdezi meg ezt, csak úgy jártéból nem fog feleségül venni. És az ilyen dolgok hogy ezt mondja abból fakadnak hogy már azelőtt párszor eljátszódtatok a gondolattal, és komolytalanul is megkérdezgette párszor, akkor így a komolyat is könnyen el tudja rontani hiába hogy akarja. gondolom én
2012. márc. 14. 15:44
 4/12 anonim ***** válasza:
mellesleg ha a faterod jobban akarná, te várni akarsz vagy inkább más kell akkor 20 éves vagy, előtted a világ.
2012. márc. 14. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha megkérte a kezed, akkor minek bőgsz?? ÉS miért mondtál utána nemet??? Mert tényleg, egy esküvő annyit változtat a kapcsolaton két ember között... Igaza van a barátodnak. Most nem tök mindegy, hogy házasságban éltek-e vagy sem? Mit kell ezt így túlreagálni? ÉS hogy jön ide apád? Nem értem egyáltalán, hogy hogyan kerül a történetbe.
2012. márc. 14. 15:46
 6/12 A kérdező kommentje:
az ő apjáról van szó, mondtam neki h egy eljegyzés már túl hivatalos az én szememben h eltitkoljuk, de azt mondta h ő nem tudná elmondani az apjának..
2012. márc. 14. 15:48
 7/12 A kérdező kommentje:
nemtök mindegy, szerintem egy házasság k.rvára nem tökmindegy, ha már megkérdezi, akkor igenis akarja, és igenis gondolja komolyan, és ne tökmindegyből kérdezze meg, akkor inkább sehogy...
2012. márc. 14. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem neked kell mondani az apukádnak,hogy megkérte a kezed. A párodnak kell megkérni az apukádtól,és megbeszélni,hogy mikor legyen az eljegyzés,és az esküvő.

De csak akkor leszel a menyasszonya,ha mindketten viselitek a karikagyűrűt! A köves gyűrű csupán ékszer a kezeden,de ettől még nem leszel a menyasszonya,és ő sem lesz vőlegény.

legfeljebb annak hiszed magadat.

Hosszú jegyességnek pedig nem sok az értelme. Azt is bármikor könnyen fel lehet bontani.

2012. márc. 14. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja elmondani ezt a dolgot az apjának, akkor nem valószínű, hogy sokáig lesztek házasságban. Mi lenne, ha leülnél vele megbeszélni? Talán többre mennél ahelyett, hogy össze-vissza sírdogálsz...
2012. márc. 14. 16:06
 10/12 A kérdező kommentje:
próbáltam de elég nehéz kiszedni belőle dolgokat..
2012. márc. 14. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!