Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok adnátok légyszi pár tippet, hogy hol és hogyan kérjem meg a barátnőm kezét?
Már ezer hely végig futott az agyamon, de nem akarok sablonos leánykérést, de azért legyen romantikus.
A gyűrűt már megvettem, de itt ki is fújt a tudományom.
Beszakad az arcom magamtól, hogy milyen puha p.cs vagyok ez miatt komolyan...
Nem tudom mennyire vagy tökös, de jön a tavasz:
Tandemugrás, az ejtőernyő belső részére ráírni, hogy hozzám jössz-e? :D És ugye ezeket fel is veszik operatőrök (az ugrást, de biztos le lehet szervezni egy kamerát lent is)
Szerintem mindenképp valami olyan legyen, ami kettőtöknek jelent valamit. Úgy értem, CSAK kettőtöknek.
Csak hogy egy "hülye" példát írjak: ha az exemmel eljutottunk volna az eljegyzésig, és én kérném meg őt, egy Punnany Massif koncerten történne, miközben az Élvezd című számukat adják elő. Vagy szám közben megkérdezném tőle, vagy ledumálnám a srácokkal, hogy a szám végén mondják be vagy valami. De inkább az első, azt hiszem, az személyesebb.
Most ez így lehet, hogy hülyén hangzik, meg nem a legromantikusabb koncert közepén a párod fülébe kiabálni, hogy "leszel a feleségem/férjem?", de nekünk nagyon sok emlék kapcsolódik ehhez a számhoz, szóval tuti, hogy felejthetetlen lenne. (:
23L
valami ilyesmit javaslok:
Mindkettőtök ötlete tetszik. :D
Bár az ejtőernyős ugrásban még benne is lennék, de félő, hogy ha az ugrást túl is élem azt nem fogom, amit páromtól kapnék érte xD
A romantikus hétvége jó ötlet. Erre már lehet építeni valamit. :)
A koncertes ötlet is nagyon jó csak úgy kéne csinálni, hogy a koncert után kérem meg. (közben kicsit bajos lenne :D )
tetro!
Ekkora felhajtást majd max. esküvőre tervezek, de még oda se szerintem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!