Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok pár tippet, tanácsot? . Távkapcsolatban levő párok segítségét kérném.
mi két-három hetente találkozunk, előfordul, hogy hetente, attól függ hogyan alakítjuk a programot, vagy mi jön közbe (mert ugye van olyan szerencsénk, hogy legtöbbször közbe jön valami:-S)
Tavaly úgy csináltuk, hogy jött ő, mentem én, jött ő és utána mindketten jöttünk haza.
Egyetemisták vagyunk, vizsgaidőszakban másfél hónapot nem találkoztunk, mert mikor nekem volt neki nem, mikor neki volt nekem nem vizsgám és bár nem zavarjuk egymást tanulás közben azért mégis másképpen megy a dolog egyedül.
Első félévben viszont vizsgaidőszak közben is voltam nála...
Mi 3 éve vagyunk együtt amiből egy év volt távkapcsolat, minden nap beszélünk telefonon, többször is, ezen kívül messenger... remekül ment mert megbízunk egymásban és nagyon szeretjük egymást, ezen kívül nem féltékenykedünk és hisztizünk. Ami kényesebb az a vizsgaidőszak, de igyekszünk türelmesek lenni egymással akkor is.
Már csak két év és végre összeköltözhetünk:)
Hát,nálunk Győr-Szeged a táv és mindketten 15 évesek vagyunk.
Nem tudom suliidőben hogy lesz,/Talán hétvégén/de most havonta egyszer-kétszer találkozunk.Igyekszünk minél többször,csak van mikor nem megy,de ez szerintem érthető.
Általában ő jön busszal,mert engem nem engednek amíg be nem töltöm a tizenhatot.Nem olyan rég,itt volt hat napig,a szülők simán engedték,mert megbíznak bennünk. =)
Anyu olyan szimpatikusnak találta,hogy már meghívta egy itteni rendezvényre egy teljes hétvégére =)
Remélem tudtam segíteni.Ti egyébként mennyi idősek vagytok?
Ł/15 ^^
Egyiknél szerencsések voltunk, mert a srác levelezőn az én városomban tanult, így 2 hetente péntektől vasárnap estig/hétfő reggelig nálam volt, plusz amikor nem volt fontos dolga, akkor maradt tovább. Volt, hogy 10 napig együtt voltunk (ez elég ritkán), meg volt, hogy 3 hétig nem találkoztunk, de kibírható volt.
A másikkal meg 3-4 hetente 3 napot voltunk együtt. Nem maradt velem sokáig, úgy döntött, hogy ő ezt nem bírja.
00:31
igen? a szerelem az neked félelem? o.O
elég érdekes ember vagy, ezek szerint neked a távolság akadály.
gyáva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!