Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másfél éve vagyunk együtt b....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsolt19870505 kérdése:

Másfél éve vagyunk együtt b. nőmmel. (L19. Én22) Elég sokat romantikázunk (pezsgőzés rózsasziromfürdő meg amit a fantázia enged ) és kezdek kifogyni az ötletekből. Mivel lephetném meg? Megköszönném ha pár tippet adnátok.

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
tejszínhab, gyümölcsök, jégkocka, csoki (folyékony) stb...
2010. aug. 22. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha folyton kitaláltok valami szokatlant, akkor nem igazán lenne számára meglepő, akármit is csinálsz. Csak feljebb rakod magadnak a lécet. :D

De ha már írok: Mondjuk sátorozás volt (este a csillagos ég alatt)? Esetleg egy országjáró túra?

Vagy milyen alkalomból akarnád meglepni?

2010. aug. 22. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Szexközbe tedd át a másik lyukba :) biztos meglepődne
2010. aug. 22. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Hirtelen böködd a fingóját
2010. aug. 22. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ötletet nem tudok írni, de írok mást. De ne vedd tolakodásnak, vagy okoskodásnak.

Szóval, nekem az a véleményem, hogy nagyon szép, hogy ennyire figyelmes vagy, hogy mindig próbálod valami újjal meglepni a barátnődet, csak azért vigyázz, ne vidd túlzásba. Ahogy előttem is írták, ha mindig újabbat és jobbat akarsz kitalálni, csak magadnak teszed magasabbra a mércét, és aztán esetleg elkezdesz görcsölni, hogy megfelelj ennek a mércének. Másfelől meg, jó, ha vannak ilyen különleges alkalmak, de szerintem ezt is túlzásba lehet vinni. Amikor két ember már csak az ilyen különleges alkalmakban lát örömet, és az olyan "egyszerű", vagy mondjuk úgy, "hétköznapi" örömök már nem tudnak olyan boldog perceket okozni, hogy mondjuk csak fekszenek otthon egymás mellett összebújva.

Sok sikert!

FS

24/F

2010. aug. 22. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazuk van a válaszolóknak!Énis másfél éve vagyok a barátommal,mindig megleptük egymást romantikus dolgokkal,de nem jó ha túl sűrűn..mert megszokottá válik,és már nem akkora meglepi. De hogy kérdésedre válaszoljak:

-szárított virágokból/rózsaszírmokból kirakni egy idézetet

-süss neki valami egyszerűt

-hagyj kis aranyos üzeneteket itt-ott,és majd valamikor megtalálja

-vágj ki piros kartonból szivecskéket,és szórd szét vele a lakást

-aranyos sms-ek

-menjetek el valami romantikus helyre..nem tudom hol laktok,de annyi romantikus hely van szerte Magyarországon

Remélem,tudtam valamit segíteni.

2010. aug. 22. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
18:47: Biztos én vagyok a földhözragadt, de azt hiszem, ha én teleszórnám a barátnőm lakását (vagy esetében csak szobáját) szívalakra vágott papírfecnikkel, nem biztos, hogy az lenne a reakciója, hogy "jaj, de romantikus", hanem inkább az, hogy "na, ezt Te szeded fel". :DD
2010. aug. 23. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!